Inca nu ai comandat noul Samsung Galaxy S9? Iata de ce trebuie sa o faci

0

Comenzile pentru noul Samsung Galaxy S9 au inceput deja de cateva zile si asa cum era de asteptat acestea sunt destul de mari. Motivele pentru care acest lucru se intampla sunt foarte multe, motiv pentru care in continuarea acestui articol voi prezenta doar cateva dintre acestea, care din punctul meu de vedere sunt cele mai importante:

  • Ecranul este primul lucru ce iese in evidenta in momentul in care privim un telefon mobil, lucru inteles foarte bine de catre cei de la Samsung. Acestia au montat pe Galaxy S9 cel mai performant ecran aflat vreodata pe un telefon mobil, ceea ce din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai importante motive pentru care orice pasionat de gadget-uri trebuie sa achizitioneze acest model de telefon mobil. Acest ecran utilizeaza tehnologia Infinity Display Quad HD+ Super AMOLED si are o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli. Spre deosebire de precedentul model, ecranul de la Samsung Galaxu S9 ocupa 90% din suprafata telefonului, acest lucru fiind un alt avantaj oferit de catre achizitionarea acestui model de telefon mobil. Avand in vedere ca vorbim despre un display de ultima generatie acesta trebuie neaparat protejat prin intermediul unei huse Samsung Galaxy S9.
  • Asa cum ii sta bine unui telefon de ultima generatie, procesorul lui Galaxy S9 este de ultima generatie, fiind varful de gama al procesoarelor utilizate pe un telefon mobil. Acesta utilizeaza 8 nuclee, 4 dintre acestea fiind pe o frecventa de 2.7 GHZ si 4 pe o frecventa de 1.8 GHZ.
  • Telefonul mobil a devenit atat de important incat tinem in interiorul acestuia date extrem de importante pentru noi motiv pentru care securitatea telefonului este un criteriu extrem de important de care trebuie sa tienm cont atunci cand achizitionam un telefon mobil. Samsung Galaxy S9 nu doar ca sta foarte bine si din acest punct de vedere ci este practic imposibil ca cineva sa sparga acest model de smartphone, acest lucru datorandu-se faptului ca acesta permite utilizare a 6 variante de logare.

In concluzie, avand in vedere cele prezentate in cadrul acestui articol este clar ca acest model de telefon mobil este cel mai performant smartphone lansat pana in momentul de fata pe piata si cu siguranta va fi unul dintre cele mai bune si in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.