Geanta de mana si cum trebuie sa o alegi

0

O tinuta bine pusa la punct nu scoate din ecuatie o geanta. Un obiect practic, necesar, face deliciul vizual daca este bine aleasa. Acest plan este in aparenta destul de simplu, doar ca, din pacate, multe dintre reprezentantele feminine inca nu stiu cum sa isi aleaga stilul potrivit.

Ca o demonstratie a faptului ca o geanta este complexa in caracteristici, trebuie mentionat ca alegerea acesteia se coreleaza cu stilul tinutei, cu o potrivire cromatica, tinand cont de calitate si nu in cele din urma de forma, raportata la o anumita silueta. Iata cateva repere.

Stil si scop

Spun femeile, cele mai mari impatimite ale gentilor, ca nu ai nevoie de prea multe motive pentru a achizitiona o geanta noua. Insa oricat de flatant ar fi sa detii cat mai multe, trebuie sa te raportezi la scop si stil. In functie de momentul zilei in care decizi sa porti o geanta, ce anume vei avea musai nevoie sa ai la tine, deci cu ce o incarci sunt aspecte practice ce definesc si nevoia.

Tipul de geanta pentru silueta ta

Proportiile sunt cele care contribuie si ele la un aspect perfect echilibrat si demn de admirat. In acest sens, recomandarile vizeaza alegerea unei dimensiuni la opus cu proportiile siluetei. Daca esti petite, scunda, ar fi bine sa mergi pe ideea gentilor de dimensiuni nu foarte mari. Forma conteaza si ea: dreptunghiulara daca esti scunda, pe rotund daca esti mai inalta. Nu in cele din urma, atentie la lungime. Pentru femeile cu bust generos este de preferat sa se opteze pentru bretele mai lungi.

Pentru cele care doresc sa evite astfel de incurcaturi, de potriviri ce simt ca le fac limitate in optiuni, colectia de genti de mana din piele naturala reprezinta alternativa. Acestea au o nota aparte de eleganta, sunt purtate in mana, sunt la fel de practice si nu incarca nici umarul, nici tinuta in sine. In plus, cand sunt purtate in maniera clasica adauga si o bogatie de detalii ce atrag privirile in mod special asupra partii superioare.

Stilurile versatile

Mai cu seama pentru femeile practice si active, ce isi doresc ca o geanta anume sa se potriveasca multiplelor situatii in care se va regasi de-a lungul unei zile, gentile versatile sunt o solutie. Acestea au un stil practic si usor de adaptat, in armonie cu restul tinutei. Poate fi vorba de gentile cu detalii metalice, gentile din piele in mod special, ce sunt si elegante, casual, de purtat oricand.

Sparge tiparele si alege o geanta din piele luxurianta. Acestea sunt clasa premium, cele care parca se impun de la prima vedere. Vei descoperi ca o astfel de geanta va aduce un mare avantaj imaginii tale. Poti alege geanta din piele presata cocco, cavallino, cum gasesti la ANNA CORI, alaturi de multe alte modele de genti, accesorii si incaltaminte – toate realizate din piele naturala.

Reteta ideala pare sa rezume povestea la cateva caracteristici: sa fie vorba de o geanta atractiva din punct de vedere vizual, ce nu va fi o povara a umerilor si totodata una care imbina perfect utilul cu placutul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.