Liniste in familie cu personalizari tricouri

0

Dragii Mosului, va rog sa ma iertati ca anul trecut am adus mare scandal in familia voastra! Am crezut ca fac un bine, dar stiti voi ce se spune in legatura cu facerea de bine… Imi asum greseala. Nu trebuia sa va iau tricouri la fel, ca unii dintre voi le-ati purtat pana le-ati rupt, apoi v-ati imprumutat la ceilalti din casa.
Ar trebui sa va las o nuia pentru asta, mai ales celor care luati tricoul vostru de doua ori, apoi plin de transpiratie il puneati in locul celui curat al altuia…Se poate asa ceva?
Anul acesta s-a desteptat Mosul: recurg la personalizari tricouri.
Da, da sa aiba fiecare tricoul lui, cu mesajul potrivit, imprimat asa de bine, incat are aceeasi durata de viata ca tesatura din bumbac. Unuia caruia ii place sa bea, ii aleg tricoul personalizat :”Beau cu masura”, poate se prinde ca acesta este un sfat, nu o constatare. Masura este destul de generoasa. Un litru este suficient pentru orice om cinstit. Marimile disponibile sunt : S, M, L, XL, XXL, iar cromatica variata cuprinde: alb, negru, gri, bej, albastru, azuriu, portocaliu, rosu, verde, vernil, mov, galben si indigo.
Bumbacul este de cea mai buna calitate, iar croiala este facuta sa se muleze perfect pe conturul corpului. Tricoul tine o viata, daca se spala pe dos la temperaturi mai mici de 40 de grade si se evita calcarea imprimeului.
Pentru toti barbatii care indeplinesc rolul lui Mos Craciun este potrivit tricoul:”Ho-ho-ho ca vin!”
Pentru ca si baietii si fetele mari cred in Mos Craciun, vor primi cu bucurie tricouri tematice care sa atraga atentia asupra faptului ca ei inca asteapta daruri.
Pentru sotul care are o sotie pretentioasa si ii cere Mosului multe cadouri scumpe, comand tricoul:”Nu exista Mos Craciun.” Un mesaj pentru cei care taie pe ras padurile?
Tricoul tematic “alergand dupa copaci”, care prezinta un om alergand cu toporul ridicat un bradut.
Fata nu va mai fura niciodata tricoul iubitului sau fratelui ei pe care scrie: “tricou C”, iar mai departe putin este desenata o oaie, nici pe cel cu “Pana mea” sau produsul care arata explicit ce-i place lui.
Eu, Mosul, m-am gandit la toate sa-l fac de ras pe cel care mai fura tricoul altuia si sa-l impiedic sa mai poarte ce nu-i apartine. Nici pentru un barbat stilat nu este mesajul:”Tu-ti ceapa ma-tii” sau “Am 18 ani. Acum fac legal ce faceam la 14”, fiindca nu comit toti ilegalitati la 14 ani…
Voi alege tricourile in functie de personalitate si ii voi ajuta pe cei care au de platit polite, adica un tanc desenat intre silabele “Ma” si “ur” si injuratura este subtila.
Ei, se pot face multe jocuri de cuvinte fiindca exista multe tricouri haioase. Pentru unele iti trebuie multa indrazneala sa le porti. Unul dintre acestea se recomanda barbatilor aflati in cautarea unei partenere: “Donator de orgasme”. Nu va temeti de ce va urma! Oamenii sunt tentati sa completeze multe mesaje inainte de a le citi pana la capat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.