Cum au auzit ca ne ducem sa vedem apartamente nord si ca intentionam sa ne mutam acolo, perechile de parinti au inceput cu obiectiile si au cerut sa vina cu noi in marea inspectie imobiliara. De la inceput fiecare avea cate o observatie de facut sperand ca nu vom pleca de langa ei, din apartamentul in care stateam cu chirie pe Magheru.
-Daca nu aveti statii de autobuz si metroul aproape, nici sa nu va ganditi! Masina nu merge mereu si nu poate fi scoas din parcare cand zapada este cat casa!
La primul argument am zambit satisfacuti. Toare erau la 5 minute de mers incet pe jos.
-Sa va ganditi bine ca nu mai gasiti apartament ca acesta pe care l-ati avut! Doua bai, bucatarie mare, de la balcon se vede bulevardul.
Ne gandisem sa nu ripostam si sa-i lasam sa vada singuri cat de frumos este locul si in ce lux vom locui, dar sotia mea nu s-a putut abtine sa nu raspunda la provocare. I-a spus ca s-a saturat de turatiile de motoare de la miezul noptii de pe bolevard si vrea si ea sa doarma linistita. De la balcon se vad lacul si padurea, de masini, claxoane si aglomeratie s-a saturat. La asta nu se asteptau perechile de parinti. Dar argumentele au continuat. Stiu ei ca noile blocuri sunt facute de mantuiala si au cazut plafoanele in capetele copiilor.
Ce le putem spune decat sa vina sa vada, daca tot au ocupat militareste masina si ne fac capul calendar?
Se vor indragosti si ei de finisaje, de arhitectura blocurilor joase, cu cel mult 3-4 etaje si de priveliste. In plus vor vedea cat de bine sunt izolate apartamentele si cat de eficient conserva ele lumina si caldura. Niste oameni cu experienta isi dau seama la o simpla privire ca facturile sunt foarte mici in acest loc. Camere atat de spatioase nu au vazut decat in apartamentele de lux din zonele rezidentiale sau la hotel de 5 stele.
La Shantilake.ro vorbim deja de arhitectura, stadiul de constructie a fost demult depasit pentru cel de monument utilitar destinat locuirii. De la forma, pana la spatiu generos si amplasament totul te duce cu gandul la o statiune. Tanar fiind iti doresti sa cresti copiii in aer curat, sa-i plimbi prin padure sau pe malul lacului, sa bei cafeaua in diminetile de vara si sa admiri de la balcon rate si lebede care aluneca pe oglinga lacului si coroanele verzi ale copacilor frematand de viata.
Inspectia imobiliara voit agresiva a perechilor de parinti s-a dovedit forma de capitulare in spatele careia se ascundea dorinta sa-si vanda apartamentele ultracentrale situate in zone zgomotoase si sa se mute cu noi in acesta oaza de liniste.
-Este superavantajos sa stai pe viata intr-o zona care rivalizeaza cu o statiune si sa achiti o singura data 115 000 de euro, a spus mama in timp ce ne-a rugat sa o ajutam sa obtina o locuinta cel putin intr-un bloc vecin, daca nu se poate in acelasi bloc cu noi.
-Ca sa ne reunim familia ne mutam si noi spusera socrii!
Nu am putut decat sa ne bucuram pentru dobandirea casei mult visate si a celor doua bone pentru copii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.