Sa-ti creasca parul intr-un an, cat altora in 10!

0

Doresti sa fii o aparitie spectaculoasa in noaptea de Revelion, care sa lase cu gura cascata pe toti invitatii? Un studiu recent a demonstrat ca 75% dintre femei se uita la parul “rivalelor”, adica al celorlalte femei, inainte de a studia rochia, pantofii, poseta, corpul sau machiajul. Un par lung si des determina mai multe motive de invidie feminina decat orice altceva.
Un studiu realizat in Marea Britanie a stabilit ca 80% dintre barbati adora parul lung al femeilor, in timp ce peste 75% dintre admiratorii masculini vor ca podoaba capilara a femeilor sa fie si deasa.
Iata de ce trebuie neapatar sa iti pui extensii de par.
In magazinul Lysee.ro gasesti cele mai frumoase extensii din par natural de cea mai buna calitate, care au un comportament similar parului posesoarei, adica poate fi spalat, vopsit, coafat sau tuns.
Extensiile clip-on sunt cele mai avantajoase fiindca:
-pot fi puse in par si acasa in cateva minute. Chiar daca sosesc in ajun de Revelion, pana seara apari la petrecere cu plete care-ti curg in cascade si vei simti toate privirile fixate pe parul tau. Sa nu-ti fie teama, daca ti-l vor atinge caci nu pica din par avand un sistem securizat de prindere.
-pot fi scoase din par dupa petrecere si puse din nou, de cate ori vrei
-nu afecteaza parul tau fiindca nici nu se lipesc de el, nici nu se cos.
-raportul calitate-pret este cel mai bun, mai bun decat o coafura executata la salon
-nu difera de parul posesoarei, se comporta impreuna ca o unitate.
Extensiile clip-on bronze de 50 de centimetri costa 310 lei, mai putin decat vopsitul si coafatul la salon. Peste 79 de nuante de extensii din acesta categorie se afla pe stoc in magazin. In functie de preferinte, clientele pot alege lungimea in functie de preferinte: 50 de centimetri, 55 de centimetri, 60 de centimetri si 65 de centimetri, pretul variind in functie de lungime si categorie.
Extensiile se pot alege gata coafate, onduleurile fiind perfecte si mentinandu-si forma mult timp sau drepte. Setul cuprinde 10 mese si 22 de clipsuri.
Cumparatorii pot solicita gratuit consiliere, daca nu stiu ce sa aleaga. Daca in privinta culorii femeile stiu exact ce doresc, ele au nevoie de sfaturi pentru a alege ceea ce este mai bun pentru parul lor.
Extensiile cusute dureaza 3-4 luni si se fixeaza in salon cu ata din bumbac la aceeasi culoare a parului. Si ele se comporta asemenea parului natural, dar si scoaterea lor, cand creste parul de care sunt prinse, se face tot la salon de catre personalul de specialitate.
Pana la Revelion mai sunt 9 zile, deci este timp sa plasati comanda, sa primiti coletul si sa aveti un par de invidiat. Veti fi in centrul atractiei fiindca un par lung si bogat dubleaza farmecul personal si scapati de salonul de coafura fiindca le puteti pune singura in par sau puteti apela la o prietena priceputa.
Totul este simplu si frumos , iar tu vei avea un par lung si des peste noapte, cat le creste altora in 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.