O garsoniera in Cluj-Napoca – asta imi doresc acum

0

 

In ultima perioada am inceput sa imi fac tot felul de planuri de mutare, care mai de care mai iesite din comun. Si unde credeti oare? In Cluj-Napoca, clar! Simt ca daca m-as duce acolo, sa stau macar pentru un an, as putea sa imi dau un restart complet. Cu siguranta ca as intalni multi oameni faini, care sa imi dea multe idei creative pe viitor, intocmai cum imi place mie.

Din pacate, in Cluj-Napoca parca devine tot mai greu sa iti gasesti o chirie cat de cat ok, de multe ori trebuie sa faci multe compromisuri. Dai bani putini, dar stai cu o gramada de oameni sau dai exagerat de multi bani ca sa poti sa te bucuri de intimitate.

Nu sunt genul de om care sa spuna despre el cum ca ar fi pudic sau ca ar fi antisocial, dimpotriva, prietenii ma cunosc fix dupa cat de pus pe distractie pot sa fiu, mai ales la piscina. Nu ar fi nicidecum asta o problema. Totusi, as vrea sa ma bucur eu de putin timp petrecut cu mine, sa nu fiu nevoit sa vorbesc cu altcineva decat daca am eu chef. Cred ca intelegeti foarte bine la ce ma refer in cazul acesta. Pentru a putea gandi cat mai limpede, am nevoie de timp mult cu mine.

De aceea, as prefera oricand varianta inchirierii unei garsoniere din sectiunea garsoniere de inchiriat Cluj a site-ului de anunturi imobiliare Compari Imobiliare. M-au mai ajutat ei acum nu mult timp sa gasesc chirie pentru unul dintre prietenii mei care s-a mutat recent in Bucuresti. Sunt foarte sigur de calitatea serviciilor lor, ca niciodata.

Nu prea acord eu mare importanta anunturilor imobiliare de obicei, dar ar trebui sa vizionez mult mai des ce oferte imi rezerva anunturi imobiliare Cluj. Cine stie de unde sare iepurele!?

Atat imi trebuie, sa gasesc o oferta cat de cat atractiva si incep sa imi scriu eu frumos blogul din alta locatie. Daca se va intampla asta, credeti-ma ca veti sti cu siguranta. Voi scrie unele dintre cele mai nebunesti articole de pana acum, fiti voi siguri.

Numai simplul gand a inceput sa ma entuziasmeze enorm, mai mult ca niciodata. Asta e o noutate pentru mine. Oricum, ideea mi-a venit din senin. Sau poate a fost ea de mult plantata acolo in interiorul mintii mele, dar abia acum a iesit la suprafata.

Oricum ar fi, vreau sa fiu clujean macar de sezon, sa prind o parte din spiritul acestui oras special pentru sufletul meu. Niciodata nu am stat mai mult de o saptamana in Cluj, asa ca ar fi un experiment foarte interesant, cu siguranta.

Se zice ca nu este bine sa stai pe loc, sa ramai credincios unui singur oras. Asa am si eu de gand sa fac, sa caut in continuu locul ideal, acum cat mai pot. Ar fi cea mai buna investitie in mine pe care as putea sa o fac vreodata.

Tineti-mi pumnii stransi, sa gasesc garsoniera ideala pentru mine, cu ajutorul Compari Imobiliare! Stiti ca sunt mai zgarcit si nu as dori sa dau o caruta de bani pentru cativa metri patrati.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.