Draristide.ro pentru un zambet de vis

0

Cu totii ajungem in acel moment din viata in care trebuie sa fim perfecti si sa ne bucuram de ziua in care in sfarsit ne vom petrece viata impreuna cu persoana iubita. Astfel a venit si randul meu sa imbrac rochia alba si sa imi declar iubirea, insa exista o mica mare problema si anume zambetul meu nu era cel mai gingas datorita unui accident petrecut destul de recent.

Si pentru ca povestea sa fie completa o sa va povestesc mai intai cum am reusit sa imi pierd o mare parte din dinti si anume era o zi destul de frumoasa de toamna iar eu urma sa merg la un eveniment destul de important cu logodnicul meu. Astfel, precum orice femeie m-am pregatit cum se cuvine, astfel incat sa atrag atentia tuturor, mi-am pus rochia cea noua si sclipitoare si am scos din cutie cei mai noi pantofi ai mei, pantofi ce aveau tocul destul de inalt. Dupa vreo doua ore de pregatire in care al meu deja incepuse sa faca o spuma alba in jurul gurii, probabil de la mancare caci si eu eram putin balonata, am iesit stralucitoare din dormitor si am dat semnalul de ‘hai sa mergem ca iar intarziem din cauza ta’. Taxiul a ajuns putin cam tarziu din cauza traficului, dar am reusit sa ajungem acolo si am vrut sa fac si eu o intrare ca a vedetelor de la Hollywood cand vin la un eveniment important.Deci am coborat din taxi putin cracanta si tremurand de parca aveam parkinson deoarece rochia era prea lunga si mi se prinsese de toc, apoi pun un picior in fata, zambesc dragut si mai fac doi pasi increzatori. Insa, pe la sfarsitul ultimului pas am simtit ca ceva nu e in regula, astrele imi jucau feste, chi-ul meu parea distrus iar intr-o secunda de nedumerire m-am trezit stand intinsa precum o broasca la uscat, cu fata lipita de treptele de langa mine si cu cativa dinti insirati mai ceva ca la o expozitie de diamante din New York.

Astfel am ramas cu un zambet de gazela trista insa eram gata sa apelez la draristide.ro, un doctor pe care mi-l recomandase o prietena, pentru a-mi pune un implant dentar si pentru albirea dintilor, astfel incat sa arat magnific in cea mai importanta zi din viata mea.

dinti sensibili

In ceea ce tinea de albirea dintilor am gasit destule informatii interesante pe acest site, informatii ce m-au ajutat sa aleg o metoda perfecta pentru mine deoarece si aici existau trei metode de albire si anume : albirea dentara cu acceleratori de albire, albirea dintilor cu gel profesional aplicat cu gutieră sau procedeul de albire dentara cu pudră de bicarbonat.

Astfel nu am mai stat pe ganduri si am sunat la numarul de telefon prezentat pentru a-mi face o programare. De asemenea costurile nu ne-au incurcat prea mult deoarece am ales sa fac un CardAvantaj si sa bemeficiez de faptul ca pot plati in rate fara dobanda timp de zece luni.

Pana la nunta dintii mei erau perfecti, iar de aceasta data am avut mai multa grija in ceea ce priveste rochia si treptele. Am fost superba si ma bucur ca nu a trebuit sa tin gura inchisa toata seara pentru a nu speria oaspetii, iar sotul meu s-a bucurat ca nu mai trebuie sa imi vada zambetul de hiena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.