Cine se ocupa de constructii case lemn?

0

Încă de acum mult timp mi-am dorit o casă din lemn, trebuie să recunosc că ideea aceasta mi-a venit după ce am fost de mai multe ori în Brașov. Acum pur și simplu de câte ori mă gândesc la case din lemn, mă gândesc automat și la iarna, la zăpadă, la vacanță, la lucruri foarte frumoase. Tocmai de aceea am început să caut tot mai multe informații cu privire la modul în care mă pot bucura de astfel de constructii case lemn.

Cu ajutorul mediului online am găsit site-ul celor de la litarh.ro și de atunci mă gândesc tot mai mult să îmi îndeplinesc această dorință. Doar gândiți-vă și voi puțin cum ar fi să aveți o casă ca cele din poze, eu unul m-aș simți mai relaxat în ea. În plus am observat că firma litarh se ocupă de foarte mult timp cu construcția de case din lemn, lucru care mă face să apelez și eu tot la ajutorul lor. Măcar așa pot fi sigur că totul va ieși așa cum îmi doresc și că la final voi avea casa mult visată.

Fotografia postată de Litarh Case de Lemn.

În plus ei oferă și posibilitatea de a crea casa dorită de tine. Ai o idee mai nonconformistă de casă? Atunci apelează la ei, oferă-le planul tău de construcție și ei te vor ajuta să îți îndeplinești visul. Vorbim de posibilitatea de a crea o casă care să te reprezinte, o casă care să iese în evidență și în care să te simți cu adevărat acasă.

De ce să optezi pentru constructii case lemn?

Probabil mulți dintre voi vă întrebați de ce îmi doresc să apelez la o casă din lemn și nu la una din cărămidă, ei bine motivele sunt foarte diverse:

  1. În primul rând o casă din lemn consumă mult mai puțin decât una din cărămidă. Există zeci de studii care au demonstrat că lemnul menține mai bine temperatura în casă decât orice alt material. Tocmai de aceea o casă construită din lemn va fi mult mai bine izolată termic decât casele tradiționale.
  2. Trebuie să recunoaștem că aspectul lor este la fel de important, eu sunt de părere că aceste case arată mult mai bine decât cele din cărămidă. În plus dacă veți opta să o construiți într-un oraș în care majoritatea caselor sunt din cărămidă, veți ieși într-un mod foarte frumos în evidență. Fotografia postată de Litarh Case de Lemn.
  3. Un alt lucru care m-a făcut să mă îndrept către constructii case lemn a fost faptul că sunt mult mai rezistente în cazul unui seism. Nu știu dacă voi ați prins cutremurul din 1977, dar eu încă mă gândesc cât de afectată a fost casa noastră atunci și prefer să îmi știu familia în siguranță.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care eu îmi doresc să locuiesc într-o casă realizată din lemn, desigur ele pot fi mai variate, depinzând de dorințele voastre. Chiar dacă aceste case pot costa mai mult decât o casă din cărămidă, eu cred că beneficiile aduse de ele sunt mult mai importante decât banii. Gândiți-vă că le veți oferi copiilor și nepoților voștri ocazia de a sta într-un mediu ecologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.