Pedichiura profesionala la tine acasa

0

Uneori preturile de la salon nu sunt accesibile tuturor si nu ne permitem de fiecare data cand vrem sa ne facem pedichiura sa mergem la un salon. Tocmai de aceea este important sa invatam sa avem griji de picioarele noastre si acasa, sa ne oferim un rasfat similar celui de la salon.

Pentru aceasta, insa este important sa invatam cateva reguli de baza de ingrijire a unghiilor de la picioare si de pedichiura, astfel incat sa ne putem bucura de rezultatele cele mai bune, similare cu cele profesionale.

In cazul in care vrei sa iti faci pedichiura singura acasa si sa obtii un efect similar celui de la salon, trebuie sa iti cumperi accesoriile necesare pentru aceasta. In primul rand, este foarte important sa iti alegei cu grija toate accesoriile pentru pedichiura si sa nu eziti sa investesti in lucruri de calitate, pe care le vei utiliza un timp indelungat.

Cadita pentru pedichiura cu vibromasaj

O pedichiura reusita incepe de la curatarea corecta a unghiilor. Tocmai de aceea, daca iti doresti o curatare profunda, dar si o relaxare intensa, ai putea sa iti cumperi o cadita speciala pentru pedichiura, cu vibromasaj. Aceasta te va ajuta sa te relaxezi.

O cadita de acest fel poti sa o comanzi de pe kitunghii.ro, aceasta este la reducere de 30% si vei profita de un pret avantajos.

In cazul in care nu ai o cadita speciala pentru pedichiura, oricum este foarte important ca picioarele sa fie profund curatate si lasi pielea sa se inmoaie cat mai bine. Cuticula unghiilor trebuie sa se inmoaie, pentru a putea lucra cat mai usor si pentru a obtine o pedichiura reusita.
Accesorii indispensabile pentru pedichiura

Desigur, inainte de a incepe sa iti faci pedichiura, trebuie sa te asiguri ca ai in preajma ta toate obiectele si accesoriile necesare pentru intregul proces. In primul rand, este important sa ai o trusa de instrumente pentru curatare, cum ar fi brici pentru calcaie, pila si alte instrumente pentru a curata calcaiele.

De asemenea, pentru ingrijirea unghiilor vei avea nevoie de pila, de instrument de impins cuticula, de cleste si, fara indoiala, de despartitor pentru degete, toate aceste produse sunt disponibile la preturi foarte avantajoase pe Kitunghii.ro.

Despartitorul pentru degete te va ajuta enorm sa iti faci pedichiura, deoarece este mult mai eficient si te ajuta sa iti optimizezi procesul de curatare a unghiilor, de oferire a formei si de aplicare a ojei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.