Detoxifiaza-ti organismul cu ajutorul ceaiurilor dedicate acestei misiuni

0

Dupa cum deja se stie, detoxifierea se refera la actiunea ce presupune eliminarea de substante toxice prezente in organism. Multi urmeaza diete speciale pentru a realiza acest lucru, pentru ca ajunge sa cauzeze o oboseala greu de gestionat.

Dintre cele mai frecvente actiuni impotriva toxinelor, renuntarea la zahar, carne, cafea si lactate sunt si cele mai cunoscute si practicate. Se pare ca legumele si bauturile precum ceaiurile sunt eficiente in procesul de detoxifierea, acestea fiind dintre cele mai recomandate.

Un ceai detoxifiant bun poate face adevarate minuni in tot acest proces, fiind recomandata gama aceasta si de catre nutritionisti. Spre exemplu, ceaiul verde se numara printre sortimentele cel mai des consumate in acest scop. Vitaminele C si E au nu puternic efect antioxidant, dar si diuretic, tonifiant, detoxifiant si de ardere a grasimilor.

Ce fel de ceai detoxifiant se recomanda in dietele specifice?

De preferat este ca recomandarea cu privire la tipul de ceai detoxifiant consumat sa fie facuta de catre un nutritionist, specialist deci in acest domeniu.

Expertii Livada cu Ceai recomanda consumul de ceai verde, acesta fiind recunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta organismul sa lupte impotriva a diversi factori, iar in procesul de detoxifiere, bautura s-a demonstrat a face adevarate minuni. Mai mult decat atat, acesta ajuta si la incetinirea procesului de imbatranire, imbunatatind totodata sistemul imunitar si prevenind accidentele cardiovasculare.

Cei care urmeaza o dieta de detoxifiere sunt sfatuiti sa bea in jur de 3 cesti de ceai verde, indulcit cu miere pentru a obtine rezultate. Este de altfel si maniera cea mai potrivita de a elimina toxinele din corp, mai ales a zaharului. Si ceaiul de urzica este recomandat intr-o astfel de dieta, la randul sau prezentand proprietati deosebite in acest sens.

Este de preferat consumul acestor bauturi in locul alternativelor medicamentoase in primul rand pentru ca sunt sanatoase. Preparate corespunzator, acestea pot reprezenta adevarate delicii si o incantare a papilelor gustative. Nu numai pentru efectele pe care le au in procesul de detoxifiere sunt preferate ceaiurile. Acestea vin insotite de o multime de alte beneficii pentru corp.

Nu mai spunem ca cel putin cel de urzica revigoreaza intregul organism. Asta se datoreaza vitaminelor si substantelor proteice pe care le contine planta de urzica. De asemenea, vitamina K este o solutie potrivita pentru oprirea hemoragiilor.

Unii insa prefera strict ceaiul verde ca ceai detoxifiant pentru ca acesta le ofera beneficii ca arderea accelerata a grasimilor, cresterea nivelului de energie din corp si elimintarea caloriilor in plus. Mai mult decat atat, aceasta licoare este renumita si pentru faptul ca previne o multitudine de boli, mai ales acele suparatoare infectii bacteriene sau virale. Este o sursa inegalabila de antioxidanti, deci ofera si o protectie crescuta organismului, mai ales in lupta cu radicalii liberi ce ingreuneaza functionarea corepunzatoare a celulelor.

Se extind efectele benefice si la nivelul bolilor degenerative cronice, precum accidentul vascular cerebral sau bolile cardiovasculare, a osteoporozei, dar si a declinului mental. Pe scurt zic, ceaiul verde este o adevarata minune oferita de natura noua, pentru a ne proteja sanatatea – de neingnorat fiind si efectele sale cand vine vorba de artritele reumatoide sau boli ale inimi sau autoimune diverse.

Desigur, ramane la alegerea fiecaruia pentru ce tip de ceai detoxifiant va opta, poate si dupa preferintele personale. In orice caz, in cadrul paginii livadacuceai.ro gasesti o sumedenie de sortimente de plante de inalta calitate, la preturi potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.