Accepti provocarea unui masaj special?!

0

 

Masajul este o tehnica de relaxare ce se adopta la scara larga. Adica, altfel spus, un masaj este mereu preferat pentru acele cateva momente in care te simti bine. Scapi de tensiunea din unele zone ale corpului, mintea te poarta departe si ai parte de putina relaxare. Acesta pare sa fie rezultatul unui masaj. La fel de bine se cunoaste si fenomenul de genul masajului la finalul unei zile obositoare. Adica nimic nu poate incheia mai apoteotic o zi ca un masaj, indiferent ca este la zona picioarelor sau a spatelui.

Dar ce ai spune de un masaj special? Cum ai reactiona daca ti s-ar propune un masaj sa spunem deocheat? Desigur ca marea majoritate merge pe ideea acceptarii insa in anumite conditii. Spre exemplu, intr-un cuplu nu este tocmai ceva neobisnuit ca un masaj sa capete si tente erotice. Cu sau fara continuitate, masajul intre doi parteneri ce sunt intr-o relatie pare sa fie de o normalitate aparte. Nu la fel se poate spune de un masaj erotic, cel ce se desfasoara intr-un salon special.

Masajul erotic al zilelor noastre

Vazut ca o provocare mai degraba sau cel putin in prima faza, masajul erotic este cel mai adesea o tehnica de relaxare pe care barbatii o adora. Pentru a intelege si de ce, poate ca ceea ce vei descoperi in cadrul paginii masajclub.com te va lamuri cat de cat.

Masajul acesta este o oarece combinatie intre tehnica in sine de masaj, cu efecte de aromaterapie, la care se adauga si o ploaie de miscari lascive – dar atat. Totul se opreste la miscari si tehnici aplicate. Ori asta este o combinatie exploziva in fata careia barbatii se simt prea slabi ca sa nu cedeze.

Gandind acum la nivelul reprezentantelor feminine, cate ar accepta o astfel de provocare? Pentru a decide asta, cu siguranta ca trebuie definit statutul pe care il are ea in relatia respectiva. Pentru ca la un moment dat, surprizantor sau poate nu, masajul erotic este o forma de cunoastere, o forma de exploatare a intimului.

Ca aspect normal in vietile noastre, de data aceasta este vorba de un rasfat la dublu, pentru ambii parteneri, cand nici unul nu depune vreun efort. Asta pentru ca fiecare dintre ei are la dispozitie o maseuza care sa le ofere clipe unice.

Nu ai accepta nici in astfel de conditii? Se pare ca unele partenere se lasa convinse. Nu degeaba au saloanele de masaj erotic si un tip de masaj special pentru cupluri. Ba chiar mai mult de atat, pentru a le facilita starea de confort cu o astfel de alegere, mai ales pentru femei valabil, se ofera un grad maxim de confidentialitate. Asta poate sa insemne chiar si desfasurarea sesiunii de masaj nu la salon, ci intr-o camera de hotel.

Poate ca unii blameaza asta, altii sunt sceptici sau indiferenti. Insa nu putem nega ca in societatea actuala exista ca tehnica de masaj clasic si varianta cu stil erotic inclus. Altfel, nici saloanele cu pricina nu ar fi existat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.