Prima petrecere din viața bebelușului vostru

0

Cam în 90% din cazuri prima petrecere organizată pentru un nou-născut este cea de botez sau cel puțin este cea cu o mai mare amploare. Tocmai de aceea trebuie de fiecare dată să avem în vedere o organizare de basm. Lunile trecute am organizat și eu o astfel de petrecere pentru fetița verișoarei mele. Alături de mămică am ales decorul, tortul, hăinuțele și la final mi-am dat seama că lipsește ceva. Aveam și invitații și muzică, băutură și mâncare, dar tot simțeam că lipsește ceva. Mai apoi mi-am adus aminte de ursitoare. Pentru cei care nu știu ursitoarele se spune că sunt zâne bune ce au puterea de a vedea viitorul și de a le ura celor mici lucruri frumoase.

Chiar dacă mulți nu sunt de acord cu un astfel de obicei eu parcă nu văd petrecere de botez fără prezența lor. Așa că am început să caut site-uri online care să îmi ofere cele mai frumoase și mai talentate ursitoare. Căutarea nu a durat mult pentru că mi-am adus aminte de site-ul ursulla.ro, apelasem la ei pe la sfârșitul anului trecut pentru un Moș Crăciun și am fost foarte mulțumită de serviciile prestate. Ursulla.ro este un site care oferă inchirieri animatori petreceri copii la prețuri foarte bune.

De ce i-am ales pe ei? Pentru că mi-au plăcut pozele cu ursitoarele, până și ursitoare cea rea este frumoasă și cu siguranță va atrage atenția invitaților. Desigur dacă nu vă doriți o zână rea puteți apela oricând la ajutorul unui frumos îngeraș. Pe mine m-a atras în principal și faptul că oferă interpretarea datei nașterii celui mic și nu am greșit când am optat pentru acest serviciu.

Ursitoarele au rolul de a destinde seara, de a ne conduce spre lumea specială a basmelor. Costumele celor de la Ursulla.ro sunt realizate cu o foarte mare atenție și tocmai de aceea par foarte reale. Noi am mers pe un pachet mai scump deoarece ne-am dorit ca seara să fie una unică, care să rămână în mintea invitaților. De asemenea amoptat și pentru o sesiune foto ca să fim sigure că cea mică va putea vedea pozele de la frumosul eveniment.

La sfârșitul serii am știut că am luat cea mai corectă alegere pentru că toți vorbeau de cât de bine și-au interpretat ursitoarele rolul. Dacă și voi urmează să organizați un astfel de eveniment vă rog să nu uitați să apelați la ursitoare, veți vedea la final că totul va fi perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.