Noua colectie a brandului Accurist va ofera ceasuri Black Friday  elegante si calitative, ornate cu cristale semipretioase si pretioase, imediat alaturate de numeroase modele de curele tip bratara.

Ceasurile Accurist va ofera ceasuri Black Friday create pentru acele doamne si domnisoare care adora sa isi etaleze statusul social prin intermediul ceasurilor elegante pe care le achizitioneaza.

Ceasurile elegante sunt caracterizate de un aspect “minimalist”, in idea ca nu este confectionat din elemente tipatoare, care sa scoata ceasul din anonimat foarte tare.

Va recomandam sa aveti in vede faptul ca un ceas cazual nu este tot una cu un ceas elegant, cu toate ca putem gasi pe piata un ceas elegant care are usoare trasaturi casual.

Noua colectie a brandului Accurist va prezinta ceasul dama Acurist 8054, stilul ceasului este Casual, Elegant si Fashion. Ceasul dama Acurist 8054 ofera un plus de stil tinutelor formale.

Ceasurile elegante, mai mereu sunt ornate din cristale semipretioase si pretioase,  acestea dopta un aspect clasic care le ofera abilitatea de a iti transforma tinuta prin intermesiul unui accesoriu subtil, dar cu impact.

Inca de la aparitia primelor ceasuri elegante pe piata, indiferent daca erau ceasuri barbatesti sau ceasuri dama, ele nu au avut ca punct forte aptitudinile tehnologicce.

Ceasul dama Acurist 8054, apartine  stilurilor casual, elegant si fashion. Aceste stil de ceasuri ies in evidenta printr-un aspect clasic, rezumandu-se doar la cele mai importante functii, cum ar fi  ora si data.

Cureaua ceasului de mana Accurist 8054 este de culoare argintie / aurie iar materialul este compus din alama, cadranul ceasului este constituit dintr-un Display Analog, arata data, ora, secunde si minute.  Mecanismul ceasului este quartz, ceasul nu este rezistent la apa, are baterie incorporata iar odata cu actizitionarea acestui produs primesti garantie care dureaza doi ani.

Cumpara cel mai avantajos model de ceas Accurist 8054, colectie ce dispune si  de ceasuri barbati elegante.  Aceasta este o alegere care iti va permite tie si familiei tale sa va etalati statutul social la diferite evenimente fastuase.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.