Cum să ai mobilă nouă cu bani puțini

0

 

Am o masă și un șifonier la care țin mult. Sunt moștenite de la bunica. Lemnul e masiv, lucrat frumos, cu simțul răspunderii. Cred că știi despre ce vorbesc. Pe undeva printr-un colț de garaj mai ai și tu astfel de obiecte neglijate dar atât de frumoase. Am atâtea amintiri care mă leagă de bunica și de lucrurile ei încât aș face orice ca să redau strălucirea acestor bijuterii vintage cum se mai numesc astăzi.

Pentru că nu cunosc și nici nu-mi permit să le duc la un restaurator de mobilă,  m-am gândit să caut eu soluții. Știi ce am găsit?

Autocolante pentru mobilă

Autocolantele sunt soluția la îndemână pentru toți cei care vor să dea un aspect plăcut unor piese de mobilier uzate dar la care țin foarte mult. Un autocolant mobilă este soluția practică la o serie întreagă de probleme: mobila zgâriată, pătată, decolorată, veche dar la care nu vrem să renunțăm sau mobila nouă pe care ne-o dorim dar pe care nu ne-o permitem deocamdată. Având la dispoziție o varietate uriașă de autocolante, putem să decorăm și să redecorăm orice piesă de mobilier după bunul plac și la niște prețuri foarte mici. De ce să schimbi o mobilă bună, de care te-ai plictisit, dacă poți să-i schimbi doar aspectul?

Ce varianta alegi?

Autocolantele pentru mobila DavoPro imită perfect culoarea și granulația unor tipuri de lemn foarte des folosite în designul mobilei. Poți alege stejar rustic, pin deschis, stejar natural deschis, nuc, mahon, cireș, arin, ulm japonez, pin rustic, autocolant tip scrapwood și multe altele. Toate pot fi folosite pentru a schimba aspectul unor piese uzate dar perfect utilizabile și pentru a da un aer mai plăcut mobilei cu care deja te-ai obișnuit dar care nu te mai satisface ca aspect.

Autocolante pentru toată familia

Camerele de copii și adolescenți au în special nevoie de schimbări dese de decor pentru a stimula creativitatea celor mici și dorința de nou. Pune pe picioare un proiect de familie prin care să dați aspect nou casei cu un simplu rulou de autocolant mobilă.

Autocolantele sunt ieftine, ușor de lipit și dezlipit, nu lasă urme, sunt ușor de curățat și întreținut și arată foarte bine. Oricine le poate lipi, chiar și copiii. Pentru că un autocolant mobilă costă puțin, îți poți permite să-i lași pe cei mici să deseneze în voie pe ele, fără a fi nevoie să le stopezi creativitatea din teama de a nu strica mobila scumpă. În acest fel îi poți determina pe toți membrii familiei să participe la amenajarea camerelor pentru ca interioarele să fie pe placul tuturor. Ideea de acasă devine brusc mai atractivă dacă ai participat personal și ai depus efort pentru ca locul să devină mai plăcut. După cum spune și proverbul, omul sfințește locul.

Varietatea de autocolante mobilă pe care o ai la dispoziție îți permite să transformi într-un mod creativ tot felul de piese de mobilier pe care le ai la îndemână. Cu doar puțină îndemânare, poți deveni un adevărat restaurator folosind doar autocolante de calitate, frumoase și variate ca design. Mobila ta îți va mulțumi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.