Cateva sfaturi utile atunci cand cumperi un telefon nou

0

Atunci când telefonul tău începe să dea rateuri sau deja a devenit prea „bătrân” ca să îți mai fie de ajutor trebuie să te orientezi spre cele mai noi modele apărute pe piață. Știu este mai greu să treci de la un Nokia la un Iphone, îmi aduc și acum aminte modele vechi de telefoane care chiar dacă îți cădeau pe jos nu aveau nimic. Dar cu toate acestea timpurile necesită lucruri noi și în ton cu cerințele pieței. Anul acesta de exemplu au apărut iphone 8 și Iphone 8 Plus, două telefoane care promit foarte multe și care au atras mii de adolescenți. Achiziționarea unui astfel de telefon vine alături de obligativitatea achiziționării unei huse de protecție.

Pentru Iphone 8 există acest link https://ciocotec.com/collections/huse-iphone-8,el ne va conduce spre un site ce oferă numeroase modele de huse special create pentru acest telefon. Toate modelele sunt pe placul meu și tocmai de aceea sunt sigură că îmi va fi foarte greu să mă opresc doar asupra unuia. Cu toate acestea știu că telefonul meu are mereu nevoie de protecție, nu pot uita de câte ori vechile telefoane s-au zgâriat doar pentru că mie mi-a fost lene să îmi cumpăr o husă de protecție.

Nici Iphone 8 Plus nu este mai prejos, iar pe acest link https://ciocotec.com/collections/iphone-8-plus putem descoperii husele disponibile pentru el. Și de această dată site-ul ne-a oferit modele foarte frumoase și rafinate, aproape că îți este greu să te decizi doar asupra unui model. Trebuie să recunoaștem că husele pot schimba cu totul înfățișarea telefonului și îl pot face să pară și mai special. Desigur pentru a face asta trebuie să știm cum să alegem corect modelul.

Înainte de a alege unul din telefoane am decis să aflu mai multe despre site-ul care îmi oferă husele. Asa am descoperit ca beneficiez de transport gratuit, asta dacă decid să achiziționez mai multe huse, suma lor depășind 149 de ron. De asemenea în cazul în care întâmpin probleme cu husele le pot trimite înapoi prin retur gratuit, atâta timp cât nu depășesc 7 zile de la primirea comenzii. Aceste informații mi-au dat mai multa încredere în site și imediat ce mă voi decide ce telefon îmi doresc voi apela la ei.

Aveți grijă de telefoanele voastre și mereu achiziționase huse de protecție pentru ele. Nu se știe când apare ceva neașteptat și o simplă greșeală vă poate costa enorm de mult. Sper să găsiți pe site-ul de mai sus husele mult dorite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.