Solutii pentru mame moderne – cumpara online cele necesare pentru copil

0

 

 

Daca ai ajuns deja la capitolul diversificare si mai departe de prima luna a acestei aventuri, atunci stii cu siguranta ca timpul este mai pretios decat ai fi crezut candva. Ai de facut mancare nu numai zilnica ci cateva portii diferite in fiecare zi, numai pentru cel mic. Asta s-ar putea sa te oboseasca atat de mult incat nici hrana pentru tine nu iti mai doresti.

Din fericire, mamele moderne si-au gasit aliati perfecti pentru ca perioada de crestere a copilului sa fie una minunata si nu presarata cu atat de mult stres legat de faptul ca nu mai ai timp de nimic. Daca ai ajuns in punctul in care sa te intrebi de unde cumparam hrana pentru bebelusi raspunsul este unul simplu: online.

Pro cumparaturilor online – gustari, mancare si altele

Parerile sunt mereu impartite insa nu ai cum sa nu apreciezi anumite lucruri ce sunt mai cu seama evidente. Doar sa fii prea setata pe un mod clasic de crestere a copilului si sa nu iti doresti sa ai toate beneficiile din cumparatul online. In primul rand, evident, salvezi din timpul pe care l-ai putea petrece printre rafturi. Si oricat de placut ar fi sa pleci de acasa, sa incerci sa te deconectezi putin cu o sesiune de cumparaturi, nu este tocmai ce visai sa stai la rand la plata in supermarketuri, cu ochi de mame in jurul tau care parca te condamna sau nu pentru alegerile pe care le faci.

Punctual numarul doi, ai mereu la indemana toate optiunile posibile. Poate ca esti genul care nu inclina sa fie de acord cu mancarea de bebelus la borcan. Poate ca nu cumperi din comert sucuri naturale din simplul principiu ca iti doresti sa le realizezi singura acasa. Este ok si asa. Dar de lapte ai nevoie, de cel putin un piure pe care sa il experimentezi la drum, de gustari si asa mai departe.

Marele avantaj de a cumpara online se refera la cat de usor poti sa faci acest lucru. Cu un singur click cumperi laptele praf necesar, daca este cazul. Pentru cei care sunt deja la capitolul diversificare exista o lunga lista de optiuni legata de alimente precum biscuiti si gustari, sucuri, piureuri etc. Vei gasi branduri diverse si daca deja ti-ai facut o idee despre asta vei cauta probabil in mod exact acel tip de cereale sau piure ce stii ca ii place celui mic.

Cat despre lapte, acolo unde o mama depinde de cel praf, este absolut necesar ca aceasta sa aiba mereu dozele necesare zilnic. Asa ca se intelege si efortul pe care il va depune pentru a nu ramane niciodata fara cutiile de lapte. Tot online le poti gasi mai usor.

Iti vor spune bunicile, mamele din alte generatii: cresterea unui copil a fost mereu ingreunata de faptul ca nu existau mijloace pentru a usura munca. Acum insa avem totul in favoarea noastra. Shoppingul online cere doar putin timp si ceva atentie in alegere pentru ca mai apoi sa astepti comanda la tine acasa. Ce poate fi mai usor de atat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.