Totul despre cabinetlichidator.ro

0

Odata cu venirea toamnei m-am hotarat sa imi lichidez firma, chiar daca totul a inceput cu un vis frumos si o speranta la un viitor mai bogat planurile mele s-au naruit odata cu caderea primei frunze. Aveam asteptari mari insa nu tot timpul lucrurile se desfasoara precum ne dorim asa ca iata-ma la inceputul toamnei cautand o solutie pentru a-mi lichida firma in cel mai corect mod posibil si deoarece nu am mai facut asta si nu aveam nici un habar care erau procedurile am decis sa caut raspunsuri pe internet iar dupa cateva articole legate de proceduri si acte am descoperit site-ul cabinetlichidator.ro . Acest cabinet ii apartine doamnei Monea Mihaela, o doamna bine pregatita ce are in spate o educatie pe masura dar si 10 ani de vechime in domeniul insolventei, lucru ce mi-a oferit o oarecare incredere in acest site. Acum o sa va povestesc si dumneavoastra cam despre ce este vorba si de ce ar trebui sa apelati la serviciile sale.

Astfel dupa ce am citit mai multe despre aceasta firma am aflat ca ofera o multitudine de servicii, in diferite domenii, lucrand in parteneriat cu SIMCONTA ACCOUNTING. Astfel cele doua firme ofera servicii de tip : cabinet lichiditor (lichidare firma, lichdare voluntara, lichidare judiciara, suspendare activitate firma, administrator judiciar, administrator special, lichidator judiciar, insolventa, reorganizari juridice,fuziuni, divizari etc), servicii de contabilitate si administrarea afacerilor, fiscalitate, resurse umane, consultanta fiscala, expertiza contabila, calcul, evidenta salarii, expertiza fiscala si audit. Astfel toate aceste servicii stau la dispozitia fiecaruia, iar in functie de necesitati acestia va vor indruma si va vor sfatui pentru a lua cele mai bune decizii fara a va aduce la sapa de lemn. Pot spune ca preturile sunt perfecte avand in vedere calitatea serviciilor oferite dar si seriozitatea personalului.

De asemenea va puteti informa mai bine despre pasii ce trebuie urmati tot de pe acest site deoarece cuprinde si rubrica blog, o rubrica ce cuprinde articole informative ce va pot fi de folos oricand. Astfel dupa ce m-am informat si mi-am luat notite precum un elev silitor, m-am decis sa dau un telefon pentru a stabili urmatorii pasi de urmat. Pot spune ca serviciile m-au incantat, personalul a fost unul bine pregatit, stapan pe sine si destul de deschis conversatiei. Nu dupa mult timp am prins incredere si am pornit demersurile necesare pentru a lichida ceea ce mi-a fost candva vis si speranta.

Astfel am reusit sa imi lichidez firma  cea veche iar dupa cativa ani am prins curaj si am decis sa mai incerc inca odata sa imi deschid o firma a mea, insa acum stiam ca exista cabinetlichidator.ro si ca ei ma vor sfatui in viitor astfel incat afacerea mea sa fie  prospera si bine administrata. In sfarsit visul meu a devenit realitate prin mult devotament. Acum vreau să vă prezint și vouă acest site și să vă cer să vă gândiți bine la ce aveți de făcut, este păcat să dați cu piciorul la o firmă ce poate fi salvată. Cei de la acest cabinet vă pot ajuta să scăpați de insolvență, să vă puneți pe picioare, dar pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie să apelați din timp la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.