Ce este baza pentru machiaj si cum ne ajuta sa avem un ten perfect?

0

 

 

Atunci cand te machiezi ai observat ca de multe ori, in functie de produse si de ten, machiajul nu dureaza prea mult, poate mai putin decat ai anticipat. Nimic nu e mai neplacut decat sa te trezesti cu un machiaj deteriorat atunci cand te afli la un eveniment important si sa nu ai cum sa il refaci in timp util. Pentru a evita astfel de situatii neplacute specialistii in make-up au inventat baza de machiaj.

Primerul cum mai este ea denumita aceasta baza de machiaj ajuta la aplicarea mai eficienta a machiajului, se transforma intr-un strat protector intre piele si produsele cosmetice, previne blocarea porilor si garanteaza un machiaj rezistent pentru mai mult timp.
Bazele pentru machiaj se aplica usor si garanteaza un machiaj rezistent pentru mai mult timp

 

Baza Machiaj e iefina, se gaseste peste tot, aplicarea e foarte simpla, efectele sale se vad imediat, ea poate atenua ridurile, cicatricele si roseata, umple porii dilatati si absoarbe excesul de sebum, luciul fetei e redus.

Pe de alta parte o baza machiaj protejeaza tenul de alergeni si substantele care pot sa determine aparitia acneei, machiajul rezista mai bine indiferent de conditiile atmosferice.

Aspectul sau estetic deosebit, pielea „ca de bebelus”, transparenta bazei, uscarea rapida si finisajul mat sunt doar cateva dintre calitatile primerului. De obicei baza se aplica doar pe o piele uscata, dupa ce s-au folosit creme hidratante, inainte de a se aplica fondul de ten, nu trebuie sa contina silicon mai ales daca aveti un ten gras.

Cu baza pentru machiaj trasaturile sunt luminate, culorile si expresivitatea machiajului obtinut sunt intacte peste zi, machiajul e elegant si impecabil de fiecare data.

Alegerea nuantelor corecte pentru baza de machiaj este destul de dificila, insa daca se respecta niste principii simple optiunea va fi evidenta. Daca vreti o nuanta a tenului deschisa alegeti baza alba, tenul tern se impaca bine cu baza roz, baza verde rezolva problema rozaceei, bazele mov ilumineaza tenul obosit.
Baze de calitate si preturi reduse si cu 50% la PensuleMachiaj.ro

 

Baze pentru machiaj de calitate veti gasi si in ofertele pensulemachiaj, un magazin online cu produse de ingrijire si cosmetice la preturi mici si cu o calitate superioara garantata. De aici va puteti achizitiona la preturi reduse si cu 50-60% baze de machiaj pentru pleope, baze cu aspect mat, baze de umplere pentru riduri fine, cicatrice, pori dilatati, baze cu formule neuleioase, cu ingrediente hidratante si de protectie impotriva alergenilor.

De asemenea veti gasi baze de machiaj profesionale premium, primer pentru fard pleoape rezistent la transfer, primer machiaj hidratant, primer machiaj pentru matifiere, pentru corectarea culorilor, pentru ten cu subton roz si rosiatic.

Produsele originale au doar substante de calitate in compozitie, sunt produse de firme de top din industrie, se livreaza rapid prin posta si curier si se achita ramburs sau cu ajutorul unui card bancar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.