Ce program de munca mi se potriveste cel mai bine

0

Nu toata lumea are acelasi program de munca. Asta e clar. Unii lucreaza un anumit numar de ore, altii altul. Unii lucreaza ziua, altii seara si asa mai departe.
Atunci cand cauti joburi in Bucuresti sau in alte orase mai mici sau mai mari, un aspect deosebit de important este programul de lucru.
Marea majoritate a oamenilor lucreaza 8 ore pe zi, de dimineata de la 8-9 pana dupa amiaza. Un astfel de loc de munca este potrivit pentru marea majoritate a populatiei. Daca esti in putere, nu e greu sa te trezesti dimineata si sa mergi la munca timp de 8 ore.
Sunt si persoane care lucreaza 8 ore pe zi, insa isi incep programul mai tarziu. Acum depinde mult de domeniul de activitate, de cerintele postului, etc.
Exista un numar semnificativ de persoane care lucreaza in ture de 12 ore, dupa care au liber 24 de ore, sau chiar in ture de 24 de ore si au liber 48 de ore. In general un astfel de program au persoanele care lucreaza in domeniul militar, politie, marile fabrici, paza, medical, etc.
Deseori intalnim si persoane care lucreaza cu jumatate de norma. Cel mai frecvent joburi in Cluj, Bucuresti, Timisoara, etc. cu jumatate de norma cauta studentii, deoarece acestia trebuie sa aiba timp si pentru a merge la cursuri.
Si bineinteles ca exista si persoane care isi fac programul asa cum vor. In general e vorba de persoanele care lucreaza independent, de freelanceri. Pentru unii un astfel de job e ideal. Dormi cand vrei, te trezesti cand vrei, lucrezi cand vrei.
Inainte de a accepta un loc de munca, gandeste-te bine daca programul este sau nu cel dorit de tine. Conteaza foarte mult sa lucrezi intr-un interval de timp in care poti fi productiv/a, intr-un interval de timp in care sa te simti confortabil/a.
Eu, de exemplu, nu as putea lucra niciodata noaptea. Pur si simplu nu imi rezista organismul. Pentru mine, noaptea e pentru somn, nu pentru munca. Insa sunt multe persoane care se simt foarte ok cu un astfel de loc de munca.
Daca vrei sa-ti gasesti locul de munca ideal, jobul care sa aiba un program convenabil pentru tine, intra pe Infomunca.ro. Aici vei gasi joburi in Timisoara, Cluj, Oradea, Bucuresti, Iasi si in multe alte orase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.