Un ceas de mana pentru un bucatar

0

Timpul apare ca ingredient important in orice carte de bucate si in orice bucatarie: a cantinei,  a restaurantului, spitalului sau  cea de acasa. In toate retetele se intalnesc clisee lingvistice de genul: “ se fierb 10 minute”, “se tin in cuptorul bine incins 22 minute”.

Bucatarul care gateste in cantitati industriale trebuie sa-si cronometreze cu grija toate operatiunile si sa imparta sarcini cronometrate ajutoarelor sale ca sa termine totul la timp.

Supa, felul doi, desertul presupun multa alergatura si consuma enorm si mult timp. De cele mai multe ori meniul trebuie sa fie gata inainte de sosirea invitatilor, asa ca personalul de la bucatarie are nevoie de ceasuridemina rezistente, precise si practice, asa cum se gasesc pe Ceasmania.

De cand isi desfasoara activitatea in mediul online magazinul amitit mai sus, nu mai este nevoie sa piezi timpul prin magazine, fiindca sunt adunate laolalta ceasuri de mana pentru copii, femei si barbati, de diferite forme, preturi si culori provenind de la renumiti producatori.

Pentru bucatareasa sefa este suficient sa arunci un ochi in sectorul ceasuri dama si sa-I oferi mecanismul care o va ajuta sat ermine la timp toate preparatele. Avand in vedere aburul in care se lucreaza, umezeala, faptul ca personalul sta mereu cu mainile in apa am aplicat filtrul de cautare pentru cel mai rezistent ceas de mana la apa, la-m gasit si am constatat cu bucurie ca nu este asa de scum psi fiind unisex poate fi daruit barbatilor care au pasiunea gatitului.

Ceasul Unisex 666BARCELONA MEGABYTE GOLD – 8424210000612 care costa 800 de lei, fiind livrat gratuit, are o rezistenta la apa de 30ATM / 300m.

In mod cert, pe Ceasmania se gasesc Ceasuri de mana  pentru toate categoriile socio-profesionale care au nevoie de ele. Notati-va datele de contact si programul magazinului: Program:Luni – Vineri ora:09:30-18:00, telefon:0736.369.575, email:comenzi@ceasmania.ro daruiti un ceas de mana de calitate si veti avea pe masa cea mai buna mancare din lume!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.