Ce saltele am avut de-a lungul timpului

0

 

In orice locuinta exista paturi pe care sunt saltele . Unele sunt de calitate mai buna, altele de calitate mai proasta. Unele mai noi, altele mai vechi. Unii investesc mai mult intr-o saltea, altii mai putin.

Salteaua pe care o folosesc acum este o saltea de calitate, o saltea pe care am cumparat-o acum doi ani de zile. E o saltea cu Memory Foam care imi permite sa am un somn linistit si odihnitor. Si tu poti cumpara astfel de saltele de pe Saltele-Online.ro. Poti prinde chiar si oferte foarte avantajoase daca te grabesti sa intri pe site.

Insa, nu am avut de la bun inceput o saltea cu Memory Foam. Prima saltea pe care am avut-o si pe care nu o voi uitat niciodata e o saltea cu arcuri care facea parte dintr-o canapea. Era o canapea veche, asa cum se gaseau acum aproape 30 de ani, cu vitrina si lada in partea laterala. La acea vreme o consideram a fi o saltea confortabila, deoarece copil fiind imi placea sa sar in pat si sa dorm pe un pat cu arcuri.

Apoi am mai crescut si am ajuns la liceu, respectiv la facultate. Am stat in caminele de elevi-studenti si bineinteles ca nu aveam cea mai buna saltea. Insa, din nou mi se parea confortabila salteaua pe care o foloseam.

Pe la sfarsitul facultatii m-am mutat cu chirie si am avut norocul sa dau peste un apartament cu un pat ce avea saltea din latex. M-a cucerit din prima clipa. Mi-a fost extrem de confortabila. Latexul este un material confortabil la saltele si ii permite corpului sa respire si sa aiba o pozitie cat mai corecta.

Acum insa, asa cum va spuneam folosesc o saltea cu Memory Foam. Mi-am cumparat-o cand m-am mutat in noul apartament. Imi doream de mult timp o astfel de saltea, deoarece mai vazusem la alte persoane si stiam cat confort ofera.

Daca si tu vrei o saltea moderna si de calitate, intra pe Saltele-Online.ro. Aici vei gasi o multime de modele de saltele pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.