Videochat – studio legal de videochat

0

Tema articolului de astăzi este una mai spcială. De ce zic specială? Pentru că foarte mulți români încă consider că videochatul este același lucru cu prostituția. Am observat că multe persoane se feresc să deschidă dicuții cu tema videochat – studio legal de videochat. Efectiv această temă presupune o dicuție liberă despre meseria de model videochat și/sau prezentarea unui studio de videochat. Tocmai de aceea am decis să deschidem noi acest subiect. Videochatul reprezintă, astăzi, o sursă foarte bună de venit pentru multe femei. Este adevărat, nu este ușor să devii model videochat, dar nici imposibil nu este. Cu puțină putere de caracter totul și ceva ajutor este posibil.

3 Mituri despre videochat care nu sunt reale!

Pentru a lucra în videochat – studio legal de videochat trebuie să fii superbă!

În videochat nu se ține cont doar de aspectul fizic, nu el este cel hotărâtor. Important este ca modelul videochat să știe o limbă străină, să îi poată impresiona pe cei cu care începe o conversație. Pe site-urile de videochat întâlnim clienți cu totul și cu totul diferiți. Unii sunt interesați de tinerele de 18-20, suple și frumoase, alții caută însă maturitate și nu se uită la câteva kilograme în plus. Tocmai de aceea astfel de site-uri nu caută fete superbe, desigur asta dacă nu cumva ele sosesc și cu un bagaj de cunoștințe destul de bun.

Videochat-ul este o meserie ilegală

Este adevărat, mai sunt și studio-uri care nu oferă contract de muncă modelelor. Eu vă sfătuiesc să le evitați din start. Mai bine apelați la un studio precum chatstudio.ro decât să vă treziți la final fără niciun ban. Cel mai bine este să lucrați legal, astfel nu veți avea niciodată probleme cu statul și în plus nu trebuie să stați cu griji. De exemplu chatstudio.ro plătește mereu la timp modelele, corectitudinea fiind pe primul loc.

Oricine se poate angaja ca model videochat 

Acest mit îl auzim cred că cel mai des, oricine se poate angaja ca model videochat. Ei bine acest lucru nu este deloc corect. Pentru a fi model videochat în primul rând trebuie să respecții cerințele studio-ului de videochat. De asemenea este foarte important să știi o limbă străină, astfel de site-uri nu sunt disponibile în România, ci doar în afara țării, tocmai de aceea trebuie să cunoști limba engleză. Trebuie să fii o persoană deschisă la nou, așa cum probabil deja știi videochatul  nu este văzut cu ochi buni de toată lumea. Tocmai de aceea nu trebuie să te temi de bârfe ci să le faci față.

Așa cum vă spuneam și la începutul acestui articol, vom discuta și despre un studio de videochat, mai exact de ChatStudio. Vorbim de un studio cu experiență în domeniu, un studio ce ajută tinerele să învețe toate tainele meseriei de model videochat. De asemenea la ei nu există posibilitatea de a lucra fără contract de muncă, lucru foarte important atât pentru modele cât și pentru studio. Studio-ul face parte dintr-un grup foarte cunoscut de Studio-uri de videochat de la noi din țară, tocmai de aceea puteți avea încredere în el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.