Transport persoane romania germania

0

Bine v-am regăsit! Astăzi vreau să vorbim despre una dintre experiențele care m-au schimbat pe mine ca și om. După ce am împlinit 18 ani am decis să îmi iau viața în mâini și să devin independentă. Nu știu ce anume m-a făcut la acel moment să iau această decizie, dar cert este că simțeam că locul meu nu este în România. într-o zi am plecat, aveam la mine doar vreo 3 bluze, două perechi de pantaloni, actele și un bilet de autocar. Știam că vreau să ajung în Germania și doar atât mă interesa. Așa cum am spus și mai sus nu sunt și nu am fost vreodată perfectă, dar atunci am făcut o mare greșeală. Am plecat pur și simplu fără nimeni și fără să mă gândesc la câte pericole există. Firma cu care am plecat o cunoșteam de la colegele care plecau des în vacanțe. Ele mi-au recomandat-o pentru că oferă transport persoane romania germania.

Fotografia postată de EuroFratello.

Am avut parte de un drum foarte frumos până în Germania. Autocarul avea cele mai bune condiții, iar șoferul a mers mereu cu grijă. Până să îmi dau seama deja mă aflam în Germania, deabia atunci mi-am dat seama că eu nu știam pe nimeni, nici măcar limba lor. Prima săptămână a trecut atât de aiurea caută cazare, caută loc de muncă, încearcă să înveți limba. Cu toate acestea am trecut peste și am învățat că nicăieri nu este ca acasă. Au trecut 6 luni până am pășit din nou în România. Fiind foarte mulțumită de firma de transport folosită prima oară am apelat tot la serviciile ei.

De ce m-a cucerit această firmă de transport persoane romania germania?

Pentru că a fost una dintre puținele firme care au oferit informații foarte precise despre călătoria în care urma să plec. De asemenea m-a cucerit faptul că puteam face rezervările direct online. Adică gândiți-vă și voi în țară știi orașele, străzile deci te-ai putea descurca, dar într-o țară străină ce mai faci? Astfel atunci când m-am decis să mă întorc am intrat tot pe site-ul lor și am rezervat biletul.

Fotografia postată de EuroFratello.

Un alt motiv pentru care aș apela de fiecare dată la serviciile de transport persoane romania germania este faptul că au prețuri foarte bune. Știu că mulți dintre voi urmăriți să găsiți cel mai ieftin preț, dar oare ce este mai bine un preț mic și confort 0 sau un preț puțin mai mare și un confort bine meritat? Eu una aș merge de fiecare pe a doua variantă. Adică mai bine să mă simt eu ok decât să trebuiască să merg atâția kilometri în condiții foarte proaste.

dacă v-am convind intrați chiar acum pe site-ul lor pentru a putea afla mai multe despre serviciile oferite. Nu uitați să verificați și lista țărilor către care au curse dacă urmează să mergeți în altă țară. În funcție de dorințe poți opta pentru o rezervare de bilet sau din contră pentru achiziționarea unuia. Poți fi foarte sigur că serviciile oferite de firma EuroFratello sunt fix ce ai nevoie dacă urmează să pleci în Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.