De unde putem lua motoare electrice monofazate de calitate!

0

Cu timpul orice lucru se învechește, se uzează sau de multe ori se strică. În urmă cu câțiva ani am deschis o mică afacere axată pe producerea de produse alimentare. În această activitate am nevoie de pompe de apă, compresoare și ventilatoare, benzi pentru transportul materiei prime și mai multe sisteme automatizate. Toate aceste utilaje nu ar funcționa fără a fi acționate de un motor electric. Acum când acestea au început să îmi facă probleme, am căutat un site specializat în motoare și așa am ajuns pe www.bracomotoareelectrice.ro ce este o firmă cu capital sută la sută românesc.

În cadrul acestei companii am dat peste Divizia de Mașini Electrice în care am găsit o gamă diversă de motoare electrice, multe din ele perfecte pentru afacerea mea. Foarte important pentru mine este faptul că această firmă îmi poate pune la punct și motoarele electrice ce s-au defectat, în urma miilor de ore în care au funcționat. Cu utilajele speciale ce le au în doatare ei pot rebobina, pot schimba un arbore rotor, pot efectua diverse probe electrice și multe alte lucrări pentru repunerea motoarelor în funcțiune. Prin reparațiile respective eu îmi pot scădea cheltuielile de producție, căci cele noi sunt mult mai scumpe.

motoare-electrice-braco

Îmi place foarte mult să colaborez cu BRACO MES deoarece ei execută, este drept că în serie scurtă, și motoare speciale. În incinta firmei mele am locuri în care există praf, am locuri în care umiditatea este foarte ridicată și chiar locuri cu pericol de explozie. Așa că în aceste locuri motoarele electrice standard nu au ce căuta. A fost nevoie ca motoarele să înceapă a ceda pntru a deveni și eu conștient de adevărata lor importanță în procesul de producție al micii mele firme.

La ei am gasit si motoare electrice monofazate de calitate!

O altă problemă, ce mi-a provocat migrene, a fost nevoia de motoare electrice monofazate de calitate pentru moara ce îmi asigura o parte din materiile prime. La BRACO MES am descoperit astfel de motoare importate din Italia cu o plajă foarte largă de puteri, respectiv de la 0,09kw până la 3kw. Calitatea acestor motoare este dată de cuplu de pornire destul de ridicat, de existența condensatorului pentru asigurarea siguranței în funcționare și nu în ultimul rând de bobinajul din cupru.

Specialiștii de la bracomotoareelectrice.ro ne sfătuiesc să facem o alegere corectă a motoarelor. Pentru a fi corecte trebuie să fim atenți, pe lângă ce putere și turație au, la cuplul de pornire. Dacă acesta din urmă este prea mic, motorul va lua curent mai mare pe timpul pornirii și va duce la arderea motorului. În activități precum: prelucrarea lemnului, în morărit sau la compresoare ar trebui să fie de 0,5- 0,6 % din cuplul nominal.

Ca să se poată asigura un cuplu de pornire mai mare rotorul va fi construit din siluminiu și nu din aluminiu cum sunt construite majoritatea motoarelor existente pe piața românească. Un astfel de rotor construit din siluminiu duce la ridicarea prețului motorului, dar eu voi câștiga cu prisosință la mărirea duratei vieții sale.

Dacă aveți nevoie de un partener serios, cu respect pentru client intrați și voi pe bracomotoareelectrice.ro. La ei veți găsi mereu calitate, diversitate și veți putea cere chiar repararea motoarelor vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.