Alegerea gentii in functie de silueta

0

 

Mai mult ca sigur, atunci cand cumperi o noua geanta, nu te preocupi la fel de mult ca atunci cand alegi hainele. Cred ca optezi pentru modelul care crezi ca ti se potriveste cel mai bine, mai ales daca acesta este realizat dupa ultima moda. Acest lucru nu este deloc gresit, insa poti sa alegi o geanta care sa te avantajeze cu adevarat. Alegand cel mai potrivit model pentru tine, iti vei pune in valoare silueta la fel de bine cum ti-o scoate in evidenta hainele.

Ca orice accesoriu vestimentar, o geanta aleasa dupa silueta te va ajuta enorm. Dar cum poti sa stii ca ai luat cea mai buna decizie atunci cand ai ales o geanta? Recent mi-am cumparat o geanta de piele naturala din magazinul ANNA CORI si am aflat cateva trucuri prin care poti sa arati deosebit, numai alegand geanta corespunzatoare.

Daca nu ai auzit inca de acest magazin, iti ofer cateva informatii pe scurt despre el. Cine stie? Poate este raspunsul de care si tu ai nevoie. In cadrul acestuia gasesti numai produse din piele naturala, de calitate premium, incepand de la incaltaminte si pana la genti, curele si alte accesorii. In comparatie cu alte branduri, preturile sunt chiar accesibile.

Cum alegi cea mai buna geanta care sa iti evidentieze silueta?

Geanta dama plic rosie LORA din piele intoarsa

Alege geanta dupa proportiile tale. In cazul in care esti slabuta, recomand o geanta pe masura. Una supradimensionata te va face sa arati bizar. Deci, cel mai bine este sa te orientezi dupa gentile de dimensiuni mici sau medii.

Daca situatia sta fix invers si esti o persoana inalta, in nici un caz sa nu optezi pentru o gentuta. Nu vei face altceva decat sa contribui la accentuarea proportilor voluminoase pe care le ai. Da, gentile supradimensiunate sunt cele care te vor ajuta sa echilibrezi situatia.

Materialul din care este confectionata geanta joaca, de asemenea, un rol destul de mare. Daca vrei sa arati cu adevarat ca o femeie care se respecta, poti sa optezi pentru colectia de genti de piele naturala pe care o poti vizualiza in magazinele ANNA CORI din intreaga tara sau online, pe site-ul annacori.com.

Formele corpului tau trebuie neaparat avute in vederea atunci cand alegi geanta.

Pozitia in care se poarta geanta are, de asemenea, importanta. Spre exemplu, cele de umar iti accentueaza partea unde este pozitionata aceasta. Daca o porti in zona soldurilor, atunci aceasta va iesi in evidenta.

In cazul in care ai o talie de invidiat, poti sa alegi un model care ajunge pana in aceasta zona. Este valabila aceeasi strategie si pentru estomparea unor imperfectiuni ale corpului. Poti oricand sa obtii o imagine eleganta, de bun gust. Trebuie doar sa iti dai interesul in acest sens.

Geanta Dama Plic Fuxia KASANDRA Piele Lacuita

Ca sa fii sigura ca ai optat pentru articolul ideal, poti sa probezi geanta in fata unei oglinzi. Nu te lasa influentata de orice tendinta. Asigura-te intai ca aceasta te pune in evidenta. Pe piata gasesti o sumedenie de alternative. Nu uita insa sa pui accent pe calitate, iar cand vine vorba despre acest aspect, magazinul ANNA CORI este lider la nivel de tara. Acceseaza pagina annacori.com pentru a descoperi cele mai deosebite modele de genti, potrivite pentru orice silueta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.