Ce trebuie să știi despre videochat?

0

Ar trebui să încep cu definiția videochat-ului, dar cred că știe toată lumea că prin videochat ne referim la discuția video între două persoane. Aceasta poate fi făcută cu ajutorul telefonului, laptopului sau calculatorului, important este ca toate acestea să se discute live. Videochat-ul poate fi făcut direct de acasă sau într-un studio. Eu vă recomand ultima variantă pentru că în acest fel veți avea acces la aparatură de ultimă generație, personal calificat, suport tehnic și multe altele. Acasă sunteți doar voi cu calculatorul, iar în cazul în care apare o problemă veți putea să o rezolvați mai greu.

Modele care vorbesc despre videochat

Acum că am stabilit ce este videochatul trebuie să vă spun și că există două tipuri de videochat, mai exact vorbim de zona non-adult și zona adult. În prima zonă vorbim doar despre discuții libere, vorbim despre o zonă în care nuditatea este complet interzisă. A doua zonă prezintă tot discuții, dar de această dată putem vorbi și de mici jocuri erotice, de posibilitatea prezenței nudității. Un lucru este însă cert modelul videochat este cel care stabilește pe ce ramură va lucra și are dreptul să se răzgândească oricând, trebuie precizat că modelul nu este obligat să facă ceva, el decide când și cum procedează. Este adevărat însă că modelele care lucrează pe ramura de adult pot avea câștiguri mai mari.

De ce ai nevoie pentru a putea lucra în videochat?

Model de videochat OKSTUDIO

  1. În primul rând trebuie să ai peste 18 ani. Atunci când vorbim de angajări în videochat vorbim și despre un loc de muncă legal. Eu nu vă recomand să optați pentru studio-uri videochat ce nu pot încheia contracte de muncă, știu în general acestea vă vor oferi sume fabuloase pentru munca prestată, dar totuși nu trebuie să vă jucați cu viața voastră. Un contract de muncă presupune mai multe responsabilități atât din partea voastră cât și din partea studio-ului la care vă angajați. În plus nu trebuie să vă fie frică că la un moment dat va intra fiscul pe fir și va trebui să plătiți o amendă colosală.
  2. Trebuie să cunoașteți cel puțin o limbă străină, de preferat engleza, dar mai sunt și studio-uri cum este Ok Studio care acceptă să știți și limba franceză. Foarte rar veți găsi pe un astfel de site o persoană care să știe română, mai ales că utilizatorii din România nu vor avea acces la site-urile pe care lucrați.
  3. De asemenea trebuie să fiți în stare să purtați conversații pe diverse teme. În mare parte cam la asta se rezumă videochat-ul, mai ales dacă alegeți să lucrați în secțiunea non-adult. Există foarte multe persoane care simt nevoia de a discuta cu cineva, care au nevoie de o persoană care să le înțeleagă problemele.
  4. Un alt lucru foarte important este că trebuie să fi open-mind în fond videochatul presupune tocmai acest lucru. Trebuie să îți dorești să afli mai multe, să fi mereu deschisă către nou.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le ai pentru a lucra în acest domeniu. Unii mai zic că trebuie să fi frumoasă, eu aș completa că trebuie să știi să impresionezi persoana din fața calculatorului, să îl cucerești prin felul tău de a fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.