Deluxe Cards ne oferă invitatii de nunta si botez

0

Botezul și nunta sunt două evenimente foarte importante din viața noastră. În aceste zile speciale avem nevoie ca toți cei dragi să ne fie alături. Ce ar fi o nuntă fără persoanele iubite? Cum am mai putea să ne distrăm? Ei bine acum ajungem la partea cea mai importantă, vorbesc despre momentul în care vom avea nevoie de invitații. Nu contează că vom pregăti o nuntă sau un botez, în ambele cazuri vom avea nevoie de invitații speciale. Aceste invitatii de nunta si botez trebuie să fie speciale, să îi facă pe cei dragi să își dorească să ne fie alături. De asemenea foarte multe persoane preferă să păstreze aceste invitații pentru a avea amintirile mereu alături.

Probabil ați văzut în titlul acestui articol numele de Deluxe Cards, ei bine această firmă se ocupă cu vânzarea de invitații. Nu vorbim despre orice fel de invitații ci despre cele mai frumoase și noi modele. La ei pe site veți descoperi cu siguranță cel puțin un model care să vi se potrivească. În plus pe acest site aveți ocazia de a personaliza invitația de nuntă astfel încât aceasta să arate exact cum v-ați dorit.

Cele mai frumoase invitatii de nunta si botez sunt la Deluxe Cards!

Invitatie de nunta

De ce spun asta? Foarte simplu pentru că la ei am găsit cea mai largă colecție de invitații. De asemenea m-a încântat faptul că pot personaliza invitația așa cum îmi doresc eu. Nu este foarte ușor să alegi o invitație de nuntă sau de botez de pe acest site tocmai pentru că ai atât de multe modele la dispoziție. Cu toate acestea cred că acest lucru este un real beneficiu.

Pentru anul acesta este disponibilă colecția Emma, desigur dacă nu găsiți nimic care să vă cucerească aici aveți ocazia de a vizita și celelalte categorii. Fiecare dintre ele prezintă modele de invitații foarte frumoase. Dacă intrați la fiecare invitație veți putea vedea prețul ei, dar și serviciile oferite de cei de la Deluxe Cards contra-cost. Nu este foarte greu să vă comandați invitațiile alese. Pentru a face asta trebuie să respectați următorii pași:

  • Alegerea modelului dorit. Acest lucru se face prin vizitarea fiecărei categorii și apoi prin selectarea invitației care vi se potrivește cel mai bine.
  • Va trebui să alegi dacă primești invitația așa cum este sau vei vrea să o personalizezi.
  • Dacă ai optat pentru personalizare va trebui să decizi și dacă vrei ambalare sau nu. În funcție de decizia ta prețul va rămâne intact sau va crește.

După ce acești pași sunt realizați veți putea adăuga invitațiile în coș. Desigur dacă ai ales personalizare va mai trebui să treci peste câțiva pași cum sunt alegerea fondului, culorile, textul și multe altele. În final invitația va arăta exact cum îți dorești. Nu uita că până nu ajungi la finalizarea comenzii te poți întoarce oricând să modifici detaliile. Invitațiile fie că sunt ele pentru nuntă sau pentru botez trebuie să fie speciale, trebuie să reprezinte ceva pentru voi. Nu uitați să alegeți corect numărul lor astfel încât să ajungă pentru toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.