Ce trebuie să urmărim la o firma de servicii funerare?

0

Pentru noi, cei care trăim într-o țară majoritar creștin- ortodoxă, trecerea pragului de la viață pe pământ la viața de dincolo reprezintă un moment deosebit al întregii noastre existențe. Pragul acesta este trecut de noi doar prin moartea trupului nostru. Spiritul eliberat astfel de învelișul trupesc poate să urmeze calea de trecere într-o altă lume. O lume aflată la un nivel superior celei pe care o trăim pe pământ. Fiecare dintre cei rămași trebuie să arătăm respectul cuvenit trupului celui decedat. Așa că vom apela la o firma de servicii funerare care să ne ajute în respectarea tradițiilor noastre.
Nu există nicio țară, pe întreg acest glob pământesc, în care cei ce trăiesc acolo să nu își arate respectul față de trupul celui decedat. Indiferent de religie, cultură sau mod de viață, cei care decedează sunt omagiați, iar trupurile lor beneficiază de respectarea tradiției neamului său. În tradițiile unor popare, aceste trupuri sunt purificate prin ardere și apoi cenușa ținută la loc de cinste. Totuși în majoritatea țărilor trupurile decedate sunt îngropate în pământ, urmându-se ceremonii transmise de-a lungul veacurilor.
În ultimul timp ne lovim de o situație cu totul aparte privind înmormântarea românilor ce decedează pe pământ străin. Numărul celor ce mor prin alte țări este din ce în ce mai mare. Asta se întâmplă datorită faptului că românii care au ales să își câștige cele necesare traiului pe alte meleaguri crește cu fiecare an ce trece. Așa că ne mor părinți printre străini sau de multe ori chiar și copiii trebuie să-i aducem decedați.

Este foarte important să alegem corect firma de servicii funerare!

capac funerar frigorific
Iată de ce este foarte important ca să găsiți o firma de servicii funerare ce poate să vă asigure un frigider funerar cu care să vă poată aduce pe cel decedat/decedată acasă. Repatrierea trupului celui decedat ridică mai multe probleme pentru respectarea legislației șărilor prin care trece transportul. Este adevărat că această repatriere se face cu cheltuieli mai mari. Sfatul meu pentru cei aflați în această situație este să caute o firmă cu prețuri acceptabile. Această firmă, chiar dacă trupul decedatului a fost îmbălsămat sau, după caz, împachetat, este nevoie de un frigider funerar care să păstreze o temperatură de 2 grade în interiorul sicriului. Cu un astfel de frigider funerar veți putea preveni degradarea trupului. Astfel veți putea aduce în țară pe cel drag din orice colț al lumii, iar trupul respectiv va fi perfect conservat.
Atunci când nevoia te împinge să găsești o firma de servicii funerare pentru a-ți aduce în țară trupul cuiva drag ție găsești consultanță gratuită la funerarealexandru.ro. Această firmă îți poate asigura un frigider funerar și te poate consilia cu privire la toate actele ce îți sunt necesare pentru repatriere.
Dar un frigider funerar nu este necesar numai pentru repatrierea decedaților din alte țări. El este absolut necesar și atunci când temperaturile sunt ridicate. Așa că pe funerarealexandru.ro veți avea puse la dispoziție două modele de capace frigorifice pentru sicrie. Poți alege un capac Ibernsalm Air care îți lasă posibilitatea de a putea atinge persoana decedată. Ai și posibilitatea de a închide ermetic sicriul cu capacul frigorific Olivetti.
Cu ajutorul specialiștilor de la funerarealexandru.ro poți să oferi respectul, omagiul tău față de cel pe care l-ai pierdut pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.