10 locatii de distractie in Bucuresti!

0

Atunci când ajungeți în București obligatoriu trebuie să aveți pe lista de destinații aceste locuri. Fiecare dintre ele este unic în felul său, dar hai mai bine să aflăm care sunt cele 10 locații recomandate de mine.

1.Palatul Parlamentului

Imagini pentru Casa Poporului

Finalizat în 1989 Palatul Parlamentului este cea mai impresionantă clădire din București. Ea mai este cunoscută și sub numele de Casa Poporului. La construcția ei au lucrat mii de oameni, iar lucrările au fost realizate pe parcursul mai multor ani. Vorbim despre o clădire cu peste 1000 de camere. Fiecare cameră este realizată cu mult bun gust, este o dovadă a luxului și chiar se merită să petreceți câteva ore bune în ea. Nu uitați să acordați o atenție deosebită detaliilor.

2. Muzeul Satului

Vorbim despre un muzeu în aer liber, este o reală plăcere să te plimbi prin el. Utilizatorii au ocazia de a observa tradițiile și obiceiurile din diferite secole. Vorbim de peste 70 de gospodării în care descoperim ustensile tradiționale, mobilier și multe alte piese. Farmecul acestui loc este că te reintroduce în farmecul acelor zile. Puteți păși oricând printre acele case și să observați toate detaliile importante. De asemenea tot acolo descoperim schițe, desene, fotografii și multe alte produse realizate în acele perioade.

3. Muzeul Țăranului Român

Dacă tot suntem la categoria de muzee trebuie obligatoriu amintit și Muzeul Țăranului Român. Vorbim despre locul în care sunt îmbinate expozițiile de țesături, ceramică, mobilier și multe altele. De asemenea persoanele interesate de arta din timpul regimului comunist sunt invitate să descopere Muzeul de Iconografie Comunistă. Trebuie amintit că acest muzeu conține cea mai mare colecție de obiecte tradiționaliste românești.

4.Parcul Cișmigiu

Este locul perfect pentru a petrece clipe romantice alături de partener. Acest parc este plin de iubire, mai fiind cunoscut și ca un mic Paris. De asemenea vă puteți plimba pe lac cu ajutorul bărcilor de agrement și a bicicletelor ce pot fi închiriate de la debarcader. Vă puteți bucura de minute bune de fericire pe lac fără ca nimeni să nu vă deranjeze. De asemenea parcul ascunde multe povești de dragoste pe care vă invită să le descoperiți la fiecare pas.

5.Centrul Istoric

Atunci când ați obosit vă puteți odihni la una din terasele din Centrul Istoric. Veți fi înconjurați de clădiri realizate în stil neoclasic sau neobaroc. Pe lângă terase veți putea descoperi și cafenele, restaurante și magazine. De asemenea ai ocazia de a te plimba pe străzile parcă rupte din trecut. Acum este mai simplu ca oricând să te bucuri de frumusețea vechiului București.

6.Grădina Botanică  Dimitrie Brandza

Aceasta reprezintă un adevărat paradis pentru iubitorii de natură. Aveți ocazia de a descoperii plante rare, Grădina Botanică reprezintă de asemenea o frumoasă atracție pentru mărețul București. Dacă mă întrebați pe mine garantat sectorul Orhideelor trebuie vizitat, aceste plante spectaculoase pot fi regăsite în Grădina Botanică. De asemenea nu trebuie trecut nici peste colecția de trandafiri.

7.Artemis Masaj București

Dacă vreți o experiență total ieșită din comun atunci cu siguranță trebuie să vizitați https://masajclub.ro/. Lăsați-vă pe mâna celor mai frumoase maseuze și bucurați-vă de mâinile lor special antrenate. Nu uitați să optați pentru serviciul care vi se potrivește cel mai bine. Aveți ocazia de a vă bucura de un masaj de neuitat direct la hotelul unde sunteți cazat. Desigur puteți opta pentru un masaj pentru cupluri și astfel să creați o legătură mai puternică cu partenerul.

8. Muzeul Militar Național

Dacă sunteți pasionat de militari, de arme, de aviație veți putea descoperi în acest muzeu o adevărată atracție dorită. De asemenea trebuie să aveți în vedere faptul că la acest muzeu sunt disponibile obiecte foarte valoroase pentru istoria noastră, printre acestea se numără și Sabia regelui Carol I. Dragele mele, voi veți fi cu siguranță atrase de ținutele reginelor și principeselor.

9. Curtea Veche

Vorbim despre prima curte domnească din capitală. În zilele noastre aceasta este un muzeu în aer liber unde au loc foarte multe evenimente frumoase. Dacă vreți să vedeți un alt colț rupt din istorie vă invit să vizitați Curtea Veche și să aflați mai multe despre ea.

10. Ateneul Roman

Acesta a fost construit în urmă cu mai bine de 120 ani. Ateneul reprezintă un simbol al culturii naționale, a cărui poveste sigur trebuie să o aflați. Dacă nu știți la ce mă refer atunci ar trebui să aflați mai multe despre cum cu ajutorul oamenilor această măreață construcție a luat naștere.

Voi ce părere aveți? Ce alte atracții mai cunoașteți în București?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.