Transport marfa cu www.mastogaf.ro!

0

Nu de mult mă gândeam cum ar fi să îmi deschid propria afacere. Știți mai mult ca sigur cât de ieftine sunt produse în China sau alte țări în comparație cu prețurile de la noi. Singura problemă care se punea era cum să transport produsele până la noi în țară. Prin poștă nu puteam pentru că ar fi durat prea mult și m-ar fi costat enorm. Noroc cu un bun prieten care mi-a prezentat www.mastogaf.ro. Este vorba de o firmă care se ocupă cu transportul de produse atât în țară cât și internațional. El a apelat pentru trimiterea mai mult produse în Bulgaria și chiar a fost mulțumit de serviciile lor. Cum știa că sunt în căutarea unui preț mai ok și a unor servicii foarte bune m-a contactat.

logo-home

Cu ce se ocupă cei de la www.mastogaf.ro?

  • Transport marfă – aici discutăm despre trimiterea unor produse fie în regim de curier fie în regim de camion cu prelată. În acest fel se pot trimite mai multe colete la un preț foarte bun. Desigur se poate opta pentru trimiterea mărfurilor împreună sau separat. Mi se pare cea mai ok metodă pentru a transporta produse către țări ca Bulgaria, Ungaria și altele.
  • Transport Agabaritic – de această dată ne referim la transportul diverselor aparate, putem vorbi de trimiterea de tractoare și alte utilaje la fel de mari. Acestea vor ajunge rapid și în siguranță la destinație.
  • Transport Maritim – de foarte multe ori este mult mai rapid să trimiți produsele cu ajutorul transportului maritim. Cei de la www.mastogaf.ro lucrează cu firma renumite din acest domeniu tocmai pentru a vă putea oferi cele mai bune serviici. În plus vă asigură siuranța deplină a produselor expediate.
  • Transport Aerian – acesta este și mai rapid decât cel maritim. La fel ca și în cazul trecedent firma lucrează cu numeroase firme de transport produse pe calea aerului.
  • Închiriere macarale – Așa cum probabil știți este foarte greu să descarci sau să încarci produsele voluminoase. Pentru a vă ușura munca veți avea însă nevoie de o macara. Cei de la mastogaf.ro vă pun la dispoziție un serviciu de închiriere macarale, astfel veți termina treaba mult mai rapid.

 Ce oferă cei de la www.mastogaf.ro?

Atunci când decideți să apelați la serviciile lor trebuie să știți și ce veți primi în schimbul banilor cheltuiți. Pentru aproape toate tipurile de servicii oferite www.mastogaf.ro oferă:

  • Transporturi monitorizate – în acest fel veți știi mereu unde se află transportul dumneavoastră și cât mai are până a ajunge la destinație.
  • Încărcare și descărcare facilă – așa cum am zis și mai sus vă pun la dispoziție chiar și macarale pentru a lucra mult mai ușor și mai rapid.
  • Livrare promptă – mai simplu spus vă asigură cel mai bun timp de livrare pentru produsele expediate prin ei.
  • Costuri eficiente – vorbim despre o firmă care operează cu costuri destul de ok. Nu vă gândiți că veți da peste prețuri gigantice.
  • Incarcaturi asigurate și suport tehnic – așa cum am mai spus toate produsele dumneavoastră vor beneficia de asigurare, mai pe scurt ele vor ajunge în cele mai bune condiții la destinație. În plus puteți apela oricând la suportul tehnic dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.