Apartamente in regim hotelier bucuresti

0

De ceva timp au apărut și la noi în țară firme ce ne oferă spre închiriere în regim hotelier garsoniere sau apartamente. Această nouă afacere are la bază experiența americanilor ce se folosesc permanent de astfel de servicii. Această nișă de servicii deja oferă pentru noi românii apartamente in regim hotelier bucuresti.

Aceste servicii ce în America sunt servite sub deviza „ Bine ai venit acasă! ” prezintă un potențial deosebit și la noi. Astfel prin acest serviciu câștigă atât proprietarul locuinței, cât și clientul. Primul obține un preț mai mare decât în cazul unei închirieri pe termen lung cum se întâmplă la închirierea clasică.

Clientul în schimb plătește mai puțin decât ar scoate din buzunar la un hotel. În plus acesta se va bucura de aceleași condiții ca și în propria casă. Într-un apartament închiriat prin regim hotelier de la rocazare.ro veți beneficia de aer condiționat, Tv LCD, pază 24 din 24 ore. Desigur că veți avea și internet wireless, frigider și mașină de spălat, lenjerii și prosoape albe, dar și menaj săptămânal. Cel mai important este că nu veți avea surprize neplăcute, cum ar fi camere insalubre sau camere ce nu corespund numărului de stele cu care se laudă hotelul.În aceste apartamente in regim hotelier bucuresti  te vei bucura de tot confortul pe care îl ai în propria locuință.

Cum te ajuta inchirierea de apartamente in regim hotelier bucuresti?

Dacă ești un om de afaceri care are de încheiat anumite contracte în București poți transforma munca într-o mică vacanță. Un apartament închiriat pe o perioadă scurtă, să zicem două săptămâni, îți va permite să vii însoțit de întreaga familie. Îți poți alege locația apartamentului în zona unde îți vei desfășura activitatea, astfel vei economisi timp. Acest timp pe care nu îl mai pierzi deplasându-te prin București îl poți folosi distrându-te cu familia.

În acest mod după ce ai rezolvat problemele pentru care ai venit în București vei putea să vizitezi muzeele, să descoperi la pas orașul. Dacă ai venit și cu copiii poți să îi duci în parcurile mari și luminoase din capitală. Aici cei mici se pot juca în voie și pot chiar sș își facă prieteni noi. Bucureștiul ți oferă posibilitatea de a închiria biciclete, de a practica diverse sporturi sau doar să lecturezi ceva într-o bibliotecă.

A sta într-un astfel de apartament înseamnă să ai parte de o libertate deplină în stabilirea a ceea ce dorești să faci. Cum vei fi alături de cei dragi cheltuielile nu vor fi exorbitante, căci mâncarea vi-o puteți găti la fel ca acasă. . Cum bucătăria din apartament este dotată ultramodern și cu tot ce este necesar poți să îți pregătești orice dorești. Bucătăria este mereu deschisă când revii în apartamente in regim hotelier bucuresti , nu vei fi nevoit să cobori pentru o cafea sau micul dejun.

Intrați și voi pe rocazare.ro și veți vedea toate oportunitățile ce vi le oferă privind cazarea pe termen scurt, mediu sau lung. Nu are importanță că veți ajunge în București singur, cu familia sau cu prietenii. În toate cele trei variante veți putea găsi ceea ce doriți și mai ales în zona în care aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.