De unde putem lua Atomizor Ruris A102?

0

Deja livada mea a intrat în al patrulea an de la plantare. Cum munca efectuată în această plantație s-a făcut „ca la carte” acum fiecare pom prezintă o coroană super bogată. Astfel am întâmpinat o mare problemă la aplicarea tratamentelor fitosanitare. Cu pompa mea, chiar dacă era cu presiune, nu am mai putut efectua tratamentul corect pe partea superioară a coroanei. Salvarea mi-a venit doar prin achiziționarea unui  Atomizor Ruris A102.

Vedeți voi cu bătrâna mea pompă aș fi avut două dezavantaje. Primul era dat de timpul pierdut și implicit de un efort fizic foarte mare. Al doilea dezavantaj major era dat de calitatea destul de scăzută  a tratamentului aplicat. Prin opțiunea de a cumpăra acest produs voi continua să îmi asigur în continuare un lucru bine făcut.

Acest atomizor va trebui pornit manual, dar îmi va sigura o putere destul de mare corelată cu un consum redus de combustibil. De acum pomii, via și florile mele  vor avea asigurate cele mai bune tratamente fitosanitare. Bineînțeles că mă refer la modul de aplicare a acestuia. În schimb, eu personal, sunt foarte nemulțumit de substanțele din comerț, care nu își ating în totalitate efectul. Aceasta este cauza pentru care eu tratez mai ales când este nevoie. Înainte, când erau substanțe românești pe piață, făceam tratamentele preventiv. Foarte rar le făceam impuse de o boală sau un dăunător.

Un  atomizor Ruris A102 îmi garantează un randament supereficient al distribuirii substanței active. Cum prețurile la pesticide au crescut destul de mult în ultimul timp, rezultă că voi avea o  reală economie în buzunar.  Cred că investiția o vei recupera chiar anul acesta, având în vedere că merii, de exemplu, necesită chiar și 10-13 tratamente pe sezon. Iar dacă adaug aici reducerea substanțială a timpului, de care v-am spus, înseamnă că voi fi  chiar în câștig.

De ce este bun un atomizor Ruris A102?

Avantajul acestui atomizor este dat de formarea jetului elicoidal ce îmi garantează aplicarea tratamentului pe 99% din suprafața tratată. Astfel am scăpat de aplicarea substanțelor fitosanitare doar parțial pe fructe, frunze sau scoarță. Un avantaj și mai mare îl reprezintă dotarea cu un sistem de pulverizare a produselor sub formă de prafuri sau chiar n granulații solide.

Dacă vrei să îți ușurezi munca în gospodărie doar cu acest atomizor Ruris A102 poți face și alte munci. Cum? Foarte simplu. Fără a îl umple cu produs folosește-l drept suflantă pentru îndepărtarea ierbii uscate, a frunzelor, a prafului și mai ales a zăpezii. Pe aceasta din urmă o poți îndepărta cu succes de pe toate obiectele din lemn ce le deții  prin curte.

Eu mi-am achiziționat acest aparat minunat de pe tehnicbazar.ro, partenerul meu privind completa utilare a gospodăriei. Am ales această firmă deoarece este un distribuitor autorizat, îmi oferă garanție entru 24 de luni și îmi asigură service autorizat. Privind reparațiile aici le pot efectua atât în perioada de garanție, cât și după expirarea acesteia. Această din urmă facilitate este extraordinară pentru ziua de azi. În plus pot solicita de la ei orice piesă de schimb în cazul unei eventuale deteriorări.

Desigur că am lăsat la sfârșit ceea ce vă interesează pe toți: prețul. Acesta este unul „indecent”, intrați pe tehnicbazar.ro și vă puteți convinge că este doar 447 roni. Faceți o vizită printre celelalte produse și nu veți regreta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.