Cumpara rochii de ocazie marimi mari!

0

De curând a trebuit să îi cumpăr soției mele o rochie pentru a o purta  la ziua onomastică a uneia dintre fetele noastre. Soția mea este o persoană destul de înaltă, iar vârsta i-a adus și niște rotunjimi. Așa că a trebuit să caut niște rochii de ocazie marimi mari , lucru care s-a dovedit greu de realizat.

Piața de astăzi geme, la propriu, de o abundență de rochii pentru orice fel de eveniment. Dar din păcate pentru soția mea abundența este dată de rochii făcute pentru trupuri de model. Dacă a mea soție ar mai fi avut trupul din tinerețe nu ar fi fost nicio problemă în aș găsi o rochie pe gustul ei. Totuși pentru un eveniment deosebit din viața ta ai nevoie de o rochie de ocazie care să te reprezinte. Vrei să arăți superb, să îți etalezi stilul, să epatezi și să îi faci pe cei din jur să își întoarcă privirile după tine.

Rochie Timeless Black Red

Apoi de când mă știu am apreciat rochile ce se așezau natural pe trupul unei femei. De altfel rochiile mi-au scos în evidență frumusețea, naturalețea corpului soției mele atunci când am cunoscut-o. Încă mai văd și acum, după 25 de ani, rochia vaporoasă cu care era îmbrăcată cea mai stilată și rafinată fată apărută în calea mea. M-am cam pierdut în amintiri, de ca bătrânii, dar acum problema era o rochie nouă, care să îi pună în evidență feminitatea și eleganța. Rochia rămâne un must have pentru orice femeie în orice perioadă din viața ei.

Pe ce site găsim rochii de ocazie marimi mari?

Mi-am adus aminte de  un magazin online, DyFashion,  ce oferă femeilor rochii de ocazie marimi mari, dar din cele mai noi colecții de modă. Data trecută, când i-am oferit o rochie cadou fiicei cele mici, am fost foarte mulțumit de calitate și de prețul practicat. Atunci printr-un singur clic mi-am ales produsul și l-am primit în 48 de ore. Am făcut comanda cu gândul că dacă rochia nu i se potrivește fetei să o pot schimba cu alta. Dar nu a fost nevoie. I s-a potrivit perfect.

Din acest motiv am decis să-i fac o surpriză soției și să-i cumpăr eu rochia pe care nu o găsește de câteva săptămâni. Timp am destul de mult, așa că dacă nu i se va potrivi a avea posibilitatea să își aleagă ea singură altă rochie. Împreună cu fata cea mare, cea care o însoțise prin magazine, am ales o rochie ce speram să fie pe placul soției mele. Am optat pentru o rochie de calitate, din mătase, care să îi pună în evidență formele. La DyFashion am găsit  rochia care să se plieze pe încrederea de care debordează soția mea.

Rochie Pink Traditional

Nici nu puteți să vă închipuiți surpriza avută de soția mea în momentul când am primit rochia. Nu numai că a fost încântată de modelul ales de noi, dar a fost surprinsă că i-a venit perfect. Pentru noi cei ce i-am ales rochia, adică eu și fiica cea mare, satisfacția a fost cel puțin egală cu a soției mele.

Dacă și voi aveți niște forme mai generoase, indiferent de vârstă, nu disperați. Vizitați dyfashion.ro unde veți găsi rochii de ocazie marimi mari ce vă vor ajuta să vă puneți în evidență atuurile și să arătați perfect în orice împrejurare. Aici îți poți găsi rochia care sî îți avantajeze silueta, înălțimea și să îți dezvăluie perfect personalitatea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.