Probiotice de la bio-kult.ro!

0

Nu este om care să nu fie interesat de sănătatea sa. Cum vinovate de degradarea sănătății noastre sunt vinovate de cele mai multe ori bacteriile, cu toții încercăm să ne ferim de acestea. Și totuși, nu este nevoie să ne ferim de toate bacteriile. Motivul este acela că în natură există și bacterii benefice sănătății noastre. Iată, eu am descoperit cu ajutorul dat de  bio-kult.ro  că astfel de bacterii se numesc probiotice și ele sunt foarte benefice organismului uman.

Trebuie să fim conștienți cu toții că în tractul nostru digestiv nu există numai bacterii dăunătoare. Printre cele 1000 de tipuri de bacterii existente aici se găsesc și probioticile care ne ajută să menținem un echilibru în flora intestinală. Ele dau o mână de ajutor în procesul de digerare a alimentelor, dar și pentru o asimilare mai bună a nutrienților.

De ce bio-kult.ro?

2 miliarde de celule vii

Pentru că numai pe bio-kult.ro poți găsi un probiotic ce are în componență 14 tulpini vii de probiotice. Dintre acestea sunt unele care trăiesc în mod obișnuit în flora intestinului, așa cum este Bacillus subtilis. Alte tulpini, din familia Lactobacillus, ajută producerea de vitamina B atât de necesară organismului uman. Cele mai multe din aceste tulpini de probiotice, cele din familia Lactobacillus, duc o  luptă acerbă cu bacteriile patogene.  Prin distrugerea acestor bacterii dăunătoare ele te ajută să îți îmbunătățești sistemul imunitar. Nu în ultimul rând are în componență tulpina de Streptococus thermophilus, cea care te ajută cu intoleranța la lactoză.

Produsul Bio Kult provine din Marea Britanie, fiind un supliment alimentar ce nu are contraindicații, nu prezintă nici un risc la supradozaj  și este potrivit cu un meniu vegetarian. Chiar dacă produsul conține urme de lapte și soia, deoarece acestea sunt prezente în mediile de producere a culturilor, el nu afectează pacienții cu intoleranță la ele. Cum tulpinile sunt obținute prin procedeul criogenizării produsul este foarte rezistent la temperatură, cât și la mediul acid. În mod sigur nu trebuie să îl păstrezi în frigider. Fiind rezistente la mediul acid din stomac aveți siguranța că ele vor fi apte pentru a coloniza atât intestinul subțire, cât și intestinul gros.

Ce altceva vei mai afla de la bio-kult.ro?

Adio păstrării la frigider!

Tot aici vei afla mai multe despre ce sunt probioticile și mai ales la ce te pot ajuta. Așa am aflat și eu că un probiotic mă ajută stimulând vitaminele care sunt benefice pentru buna funcționarea a sistemului meu nervos. De asemenea ele mă pot ajuta în lupta cu obezitatea și mă vor ajuta în a-mi fortifica sistemul imunitar.

Probioticile pot ajuta persoanele ce sunt sensibile la alergii ale dermei. În acest caz ajută atît la prevenție, cât și la vindecare. Probioticile pot fi folosite pentru a preveni vaginita bacteriană la femei, precum și pentru a evita problemele din tractul urinar.  De mare folos ne vor fi probioticile pe perioada deplasărilor în vacanțe, când luate constant ne vor ajuta în păstrarea sănătății pe timpul sejurului.

Dacă îți dorești să ai un sistem digestiv cu o funcționalitate perfectă și un sistem imunitar fără cusur fă o vizită pe bio-kult.ro. Căci aici vei găsi toate informațiile despre probiotice și cel mai bun produs de pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.