Spionaj cu http://bspy.ro/camere-spion.html

0

Cum am ajuns sa am nevoie de o camera de tip spion?

 
Democrația, de tip românesc, a adus destul de multe noutăți, însă a adus și foarte multe lucruri urâte. Începând de la corupția generlizată și până la lipsa respectului față de semeni. Nici eu nu am fost ocolit de acest ultim aspect, căci un vecin, desigur binevoitor, îmi tot aruncă pe lângă gard plase cu gunoiul din gospodăria sa. Cum am aplicat mai multe metode de a-l depista, dar fără să ajung la un rezultat, m-am gândit să îmi cumpăr de pe http://bspy.ro/camere-spion.html o cameră de tip spion cu care să reușesc să îl depistez. Dacă voi reuși să depistez o astfel de scursură umană îl voi deferi organelor în drept, cele care nu fac nimic pentru ca astfel de fapte să fie pedepsite.

Așa că am început să caut pe http://bspy.ro/camere-spion.html  un site superspecilizat în comercializarea de microcamere video spion camuflate în cele mai ingenioase moduri. La ei poți găsi diverse obiecte comune care nu atrag atenția nimănui, dar în ele fiind ascunse minuscule camere video performante care să te ajute în realizarea scopului tău. Nici nu poți gândi că un banal pix ascunde în el o superperformantă astfel de cameră video, pe care tu o poți folosi pentru spionarea oricui dorești. Dar ce spuneți de ceasul pe care fiecare dintre voi îl poartă la mână pentru a ști cu exactitate ce oră este și a nu rata vreo întâlnire importantă pentru tine, dotat și el cu o cameră spion.

Camere spion de la  http://bspy.ro/camere-spion.html

Da, fii sigur că de pe http://bspy.ro/camere-spion.html îți poți găsi un astfel de ceas, ce te va uimi cu filmările clare ale micuței sale camere spion ce poate face aceste filmări chiar și pe timpul nopții. Pe aceeași linie veți mai putea găsi pe acest site: ochelari cu microcamere, becuri cu minicamere, minicamere CCTV, camere Wireless Wi- Fi, camere 3G & 4G, cameră Ip Spy, microcamere cu infraroșu, microcamere cu senzor de mișcare.
Dacă ați auzit de telecomandă pentru aparatele electrotehnice din casa voastră, sunt sigur că până acum nu ați știut că puteți găsi și minicamere video de tip spion cu telecomandă, pentru a putea porni și opri camera atunci când doriți. O altă surpriză sunt sigur că v-o oferă cheile auto spion sau brelocul pentru ele, ce vă ajută să vă spionați interiorul mașinii, atât când sunteți cu cineva în mașină, cât și atunci când mașina se află singură în parcare.
Am lăsat mai la sfârșit o modalitate de a spiona la care cu siguranță nu v-ați gândi niciodată. Un fumător are aproape în permanență un pachet de țigări în mână, dar când acesta este dotat cu o minicameră spion nimeni nu l-ar bănui de spionaj. Unde mai pui că pentru filmare aveți o autonomie de 5 ore, iar pentru înregistrări audio chiar 24 de ore.
Din această diversitate de modalități de a spiona, eu am decis să-mi cumpăr un Proiector Led cu mini cameră Ip wireless ascunsă sub forma senzorului de mișcare. Astfel pot să vizualizez pe computer  în timp real alerta prin email la detecția de mișcare, și voi beneficia și de o înregistrare direct pe calculator în format AVI a imaginilor filmate de aceasta. Cu o astfel de cameră sigur îl voi depista pe cel ce aruncă gunoiul unde nu trebuie, iar după pot transmite filmarea organelor în drept. Mai mult după aceasta pot să folosesc camera proiector pentru supravegherea discretă a curții mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.