O femeie nu se mândrește doar cu hainele pe care le poartă ci și cu lenjeria intimă pe care o posedă. Nu mai este de mult un secret faptul că o lenjerie foarte bine asortată unei ținute poate cuceri bărbatul dorit.
Uitasem aproape de acest lucru, până într-o zi când am descoperit universul lenjeriilor intime online, este vorba de un site cu produse uimitoare perfecte pentru femeile care doresc să își cucerească iubiții. M-am uitat prin multitudinea de produse și am ales câte un exemplu pentru fiecare gamă, nu a fost ușor și am rămas uneori clipe în treci uitându-mă la două produse fără ca măcar să știu ce urmează să aleg.
Prima categorie aleasă au fost corsetele, cred că acestea sunt cele mai căutate deoarece te ajută foarte mult să maschezi micile defecțiuni și cu toate acestea să arăți sexi. Multitudinea de modele și culori m-a marcat într-un mod plăcut, iar prețurile au fost cele care m-au convins că astfel de piese nu pot lipsii din vestimentația mea. Produsul care m-a cucerit a fost Serenity Corset Axami primul lucru care m-a cucerit a fost modul plăcut în care culorile de negru și albastru se îmbie, cu ajutorul acestei ținute sigur nu veți fi lăsată la o parte.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.